Anet29
Fanka BB :)
dzis mam rowno 11 tc i nie zapeszajac od 2 dni jest lepiej, mdlosci sa minimalne i apetyt wracaDziewczyny które są/były 8/9 tydzień jak Wasze objawy? Nasiliły się? Zmniejszyły? Jak się czujecie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzis mam rowno 11 tc i nie zapeszajac od 2 dni jest lepiej, mdlosci sa minimalne i apetyt wracaDziewczyny które są/były 8/9 tydzień jak Wasze objawy? Nasiliły się? Zmniejszyły? Jak się czujecie?
ja z grzybow przynioslam 2 kleszcze wbite w nodzeJa też byłam wczoraj na grzybach i się zastanawiam co dalej będzie z moją kondycją ...każda górka to jakbym się wspinała niewiadomo gdzie
przyjechałam taka zmęczona, że pół dnia spałam. Dziś normalnie czuje, że mam zakwasy od podnoszenia nóg
a co najlepsze... godziny chodzenia i 0 grzybów. Ani trującego nie widziałam
![]()
Tez nienawidzę zakupówByłam dziś z rana w galerii pierwszy raz od niepamiętnych czasów i tylko mi to przypomniało jak bardzo nienawidzę zakupówkażdy sklep ma inną rozmiarówkę, ceny z kosmosu za niektóre rzeczy, tłoczno, dramat
#teamzakupyonline
A ja w galerii pracujęByłam dziś z rana w galerii pierwszy raz od niepamiętnych czasów i tylko mi to przypomniało jak bardzo nienawidzę zakupówkażdy sklep ma inną rozmiarówkę, ceny z kosmosu za niektóre rzeczy, tłoczno, dramat
#teamzakupyonline
To chyba ja, bardzo mi bylo przykro ze nie dane jest mi je spróbowaćDziewczyny przyznać mi się tutaj szybko, która mi wczoraj pozazdrościła tych smażonych sardynek bo tak się po nich męczyłam do późna, że to jakaś masakra
jak je szybko pokochałam tak je równie szybko znienawidziłam
![]()
Ja jestem w 11+5 i objawy raz są raz ich nie ma ale zauważyłam że z dnia na dzień są coraz mniejsze i jem coraz więcej choć miesa z obiadu typu karkowka schabowy czy kurczak niemoge nadal ani kawy. To że objawy są coraz mniejsze to normalne zbliża się 2 trymestr a wtedy one najczęściej ustępująDziewczyny które są/były 8/9 tydzień jak Wasze objawy? Nasiliły się? Zmniejszyły? Jak się czujecie?