ksiezna23
Fanka BB :)
ja wcześniej jakoś miałam większy luz, ale chodziłam częściej do lekarza więc może dlategoJa na pewno jakiś muszę zakupić bo innaczej wykoncze siebie i męża![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja wcześniej jakoś miałam większy luz, ale chodziłam częściej do lekarza więc może dlategoJa na pewno jakiś muszę zakupić bo innaczej wykoncze siebie i męża![]()
A który u ciebie już tydzień?ja wcześniej jakoś miałam większy luz, ale chodziłam częściej do lekarza więc może dlatego
Podbijam pytanieOd którego tygodnia można serduszko wychwycic i jaki masz?
Długo po tym musiałaś zostać na obserwacji? Plamiłaś jeszcze później ? Jak narazie to nic nie wiem, badać mnie też dziś nie badają myślę że dlatego że jest weekendKochana trzymaj sięja 2 tyg temu tez miałam żywa krew w 8 tyg. Z dzieckiem było wporzadku, przyczyna krwawienia nieznana takZe trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze
![]()
Napisałam wczoraj do Ani, teraz czekamy na utworzenieA dziewczyny coś wiadomo z ta grupa zamknięta?
Dzisiaj noc Perseidów - może coś wypatrzycieMelduje się po dość intensywnym dniumam nadzieję,że będzie wszystko ok, bez żadnych sensacji... Byliśmy w zoo z córką. 4 h łażenia w tym słońcu plus 2h drogi autem. Teraz musiałam jeszcze podlać ogródek bo już wszystko oklaplo... A jutro też nie poleżę bo jadę znowu z moją mamą na taką całodniowa wyprawę
także mega aktywnie. Zaraz zasiądę do kolacji i chyba do końca dnia już leżę..no może z przerwą na nocny spacer z psem
![]()