Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam w podobnej sytuacji, złożyłam wniosek o wycofanie wypowiedzenia - szef się zgodził i przeszłam na standardowe zwolnienie jako pracownik.Bardzo dziękuję za pomoc. Wiem że niestety macierzyński mi się nie należy w mojej sytuacji prawda ?
Ja jak szlam na badania to najpierw wymioty później szklanka wody gazowanej z xonvea i wytrzymywałamHej dziewczyny mam pytanie, jak sobie radzicie z badaniami nadczo? ja jak nie zjem nic rano to mnie mdli i targa na wymioty, a musze isc na badania z krwi i nie wiem jak tu wytrzymac z 1h jak tak targa
ja to zawsze muszę dwa kęsy chleba... inaczej nie daję rady, potem xonvea, woda oczywiście teżJa jak szlam na badania to najpierw wymioty później szklanka wody gazowanej z xonvea i wytrzymywałam![]()
U mnie zaś wymioty, xonvea z woda i kładę się dokładnie na 20 min i wtedy chyba te tabletki dają radęja to zawsze muszę dwa kęsy chleba... inaczej nie daję rady, potem xonvea, woda oczywiście też![]()
widzisz teoretycznie trzeba, ale ja też mam swoją potrzebę i jakoś zawsze tak idęno ja jak zjem kromkę to jest git ale na badania trzeba być nadczo ;] jutro będę próbować iść na badania ;D