Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć, ten wątek troszkę ucichł ale dalej tu zaglądamyWitam. Czy jest ktoś jeszcze na tej grupie, bo właśnie nie widzę nowych wiadomości, a znalazłam grupę? Czy jest jakaś prywatna grupa, bo chciałabym dołączyć?![]()
Cześć, ten wątek troszkę ucichł ale dalej tu zaglądamy![]()
Hej, poszukaj grup tego typu na Facebooku, np Marcowe mamy lub Rodze w MarcuWitam. Czy jest ktoś jeszcze na tej grupie, bo właśnie nie widzę nowych wiadomości, a znalazłam grupę? Czy jest jakaś prywatna grupa, bo chciałabym dołączyć?![]()
Cześć, jak miło zobaczyć tak świetną wiadomośćHejo Marcówki!
Melduję się z pozdrowieniami, @Dolvit mnie namierzyła na sierpniowych
Jestem w 5tc, mam nadzieję, że tym razem się wszystko uda i ciąża zakończy się szczęśliwie. 5 stycznia mam dopiero pierwszą wizytę u gina, to będzie wtedy dopiero 7 tc.
Dajcie znać jak u Was, jak się czujecie, jak Wasze fasolki?![]()
Przecudowna wiadomośćHejo Marcówki!
Jestem w 5tc, mam nadzieję, że tym razem się wszystko uda i ciąża zakończy się szczęśliwie. 5 stycznia mam dopiero pierwszą wizytę u gina, to będzie wtedy dopiero 7 tc.
Ja się również cieszę, że u Was wszystko w porządkuCześć, jak miło zobaczyć tak świetną wiadomośćBardzo mocno trzymam kciuki
![]()
Dzięki Dziewczyny. Ja za Was też! RośnijciePrzecudowna wiadomośćBardzo trzymamy za Ciebie kciuki
![]()
Ooo, cudownie! Bardzo się cieszęHejo Marcówki!