AnielkoweLove
Fanka BB :)
TP 01.03.2024Dobra dziewczyny, to może napiszcie w odpowiedzi do tej wiadomości przewidywany termin porodu i termin następnej wizyty, a zrobię listę?![]()
Wizyta 28.07
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
TP 01.03.2024Dobra dziewczyny, to może napiszcie w odpowiedzi do tej wiadomości przewidywany termin porodu i termin następnej wizyty, a zrobię listę?![]()
Dobra dziewczyny, to może napiszcie w odpowiedzi do tej wiadomości przewidywany termin porodu i termin następnej wizyty, a zrobię listę?![]()
Termin porodu 04.03.2024Dobra dziewczyny, to może napiszcie w odpowiedzi do tej wiadomości przewidywany termin porodu i termin następnej wizyty, a zrobię listę?![]()
Oby rosło dalej tak ładnieNo w końcu, witajco za przyrost
![]()
Niech takie będąWitajprzykro mi z powodu Twojej straty
tym razem wszystko musi być dobrze
nudnych dziewięciu miesięcy
![]()
Dobra dziewczyny, to może napiszcie w odpowiedzi do tej wiadomości przewidywany termin porodu i termin następnej wizyty, a zrobię listę?![]()
Kurde nie umiem w te internety dzisiajMoja data porodu według daty poczęcia to wychodzi 23 marzeca lekarzy mam nadzieję, że jutro mi się uda ogarnąć przynajmniej prywatnie bym chciała na przyszły tydzień no i na NFZ też próbuje ogarnąć
![]()
według mojego kalendarza spłodzone dzieci w dniu dzisiejszym, będą mieć termin na 25 marca, to twój 23 nie jest możliwyMoja data porodu według daty poczęcia to wychodzi 23 marzeca lekarzy mam nadzieję, że jutro mi się uda ogarnąć przynajmniej prywatnie bym chciała na przyszły tydzień no i na NFZ też próbuje ogarnąć
![]()