reklama

Marcowe mamy 2024

To prawda, każda ciąża może być zupełnie inna. Aczkolwiek wiele osób pisze, że mdłości lubią pojawiać się dopiero po 6 tygodniu, więc najlepsze może przed nami 😁

Szybko zleci, a 12 powinno już być serduszko ❤️

Udało mi się w końcu, po 3 dniach, umówić wizytę na NFZ 😂 Sukces!
Ooooo to moje gratulacje! Na kiedy? Mam nadzieję, że jeszcze przed terminem porodu 😉

reklama
Dziewczyny dostałam smsa od mojej gin "może proszę jednak brać encorton 10mg rano do śniadania..." Wcześniej pisała,żeby nie brać... I bądź tu mądry, co robić.... Któraś z was bierze encorton?
Ja nie biorę, ale chyba posłuchałabym zaleceń lekarza 😔
Ooooo to moje gratulacje! Na kiedy? Mam nadzieję, że jeszcze przed terminem porodu 😉
Na 13 lipca, szok 😂

Jak się czujecie dziewczyny? 😁
Ja generalnie czuje się bardzo dobrze, ale wczoraj diabeł mnie podkusił i zjadłam zupkę chińską - do teraz czuje jak ten makaron siedzi mi na żołądku, ble 😖
Dziś 5+0 🩷
ja mam kompletny brak apetytu, jedzenie w siebie musze wmuszac a pozniej jak zjem mam mdlosci... no i w nocy nie moge zasnac, leze krece sie i tak do polnocy, w dzien nie spie, a problemow ze snem do tej pory nie mialam, wrecz przeciwnie 😄

ja mam kompletny brak apetytu, jedzenie w siebie musze wmuszac a pozniej jak zjem mam mdlosci... no i w nocy nie moge zasnac, leze krece sie i tak do polnocy, w dzien nie spie, a problemow ze snem do tej pory nie mialam, wrecz przeciwnie 😄
Z tym snem to tak często jest w ciąży. Ja co druga noc nie mogę spać w kolejną odsypiam :P

Ja mam bardzo podobnie, leżę, kręcę się raz mi zimno raz gorąco, niby już zasypiam a zaraz oczy otwieram jak 5 zł i myślę o 50 rzeczach naraz 🤣

Cześć dziewczyny! Oto kalendarz który udało mi się stworzyć na podstawie waszych wiadomości ☺️

Nasze terminy ❤️

1.03 @AnielkoweLove @Paulina933
2.03 @Anet23 @dajboże
3.03. @Marcia 1983 @Oli55 @Mija9191
4.03 @Mamachlopcow @Sylwia 7 ♹ 🕖
5.03 @Kotciara @Altojaxx @Manvi
6.03 @nicola27
7.03
8.03 @Justyna1996
9.03 @Juliaaawe @Dolvit

Nasze wizyty 🩷

4.07 @nicola27
5.07 @Sylwia 7 ♹ 🕖
6.07 @Kotciara
7.07 @Oli55
10.07 @Anet23
11.07 @Juliaaawe @Mamachlopcow @dajboże
12.07 @Altojaxx @Mija9191 @Dolvit
13.07 @Dolvit
17.07 @Manvi
28.07 @AnielkoweLove @Paulina933

Jeśli kogoś tu nie ma lub chcecie coś dopisać/edytować, to proszę o wiadomość 🤓
termin 08.03 wizyta 04.07 😊✊

Ja mam bardzo podobnie, leżę, kręcę się raz mi zimno raz gorąco, niby już zasypiam a zaraz oczy otwieram jak 5 zł i myślę o 50 rzeczach naraz 🤣
O to to mam to samo, jak położę się np. wcześniej koło 19 to mi się uśnie około godzinki dwóch a potem koniec całą noc się kręcę. I też mam takie coś że jak jestem przykryta to mi gorąco, pocę się...a znowu jak się odkryje to mi zimno 🤷😀

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry