Mija9191
Aktywna w BB
Nie martw się, niektórzy lekarza przepisują duphaston profilaktycznie, to nie znaczy ze coś jest nie tak jeśli kazał Ci przyjmowaćKurcze to mi lekarz kazał brać dwa razy dziennie duphaston ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie martw się, niektórzy lekarza przepisują duphaston profilaktycznie, to nie znaczy ze coś jest nie tak jeśli kazał Ci przyjmowaćKurcze to mi lekarz kazał brać dwa razy dziennie duphaston ...
będę trzymać mocno kciukiDziękuję za informację, ja zobacze jutro jak to u mnie będzie wyglądać, najważniejsze żeby wszystko dobrze było![]()
Jaki był u Ciebie dzisiaj tydzień? Widzę ze termin porodu masz dzień wcześniej. Ja idę 11.07 na wizytę, będzie 5+4 i zastanawiam się czy będzie cokolwiek widać, u Ciebie szybko lekarz znalazł pęcherzykbędę trzymać mocno kciukibędzie dobrze - musi być dobrze
A Ty robiłaś jakieś badania przed ? Dla mnie np była stresująca teraz cytologia bo ostatnio nie wyszła mi dobrzei cytomegalia wyszły mi dodatnie igg i igm też
tak to wszystko zbiegło się u mnie w czasie że jak miałam dobre wyniki to się nie udawało ... a jak okazało się że wyniki nie są idealne to i beta mi wyszła dodatnia
![]()
dziś u mnie 4+4Jaki był u Ciebie dzisiaj tydzień? Widzę ze termin porodu masz dzień wcześniej. Ja idę 11.07 na wizytę, będzie 5+4 i zastanawiam się czy będzie cokolwiek widać, u Ciebie szybko lekarz znalazł pęcherzykGratulacje kochana dobrych wieści i oby samych takich przez 9 miesięcy
![]()
Dziękuję, wiesz co ja miałam robione wszystkie możliwe badania , w tym też te co wymieniałaś , bardzo dużo ich miałam, nie pamiętam wszystkich ale jak zmieniłam lekarza to wszystkie na początku mu pokazałambędę trzymać mocno kciukibędzie dobrze - musi być dobrze
A Ty robiłaś jakieś badania przed ? Dla mnie np była stresująca teraz cytologia bo ostatnio nie wyszła mi dobrzei cytomegalia wyszły mi dodatnie igg i igm też
tak to wszystko zbiegło się u mnie w czasie że jak miałam dobre wyniki to się nie udawało ... a jak okazało się że wyniki nie są idealne to i beta mi wyszła dodatnia
![]()
rozumiem, ja już ze swoimi wynikami powoli się gubięDziękuję, wiesz co ja miałam robione wszystkie możliwe badania , w tym też te co wymieniałaś , bardzo dużo ich miałam, nie pamiętam wszystkich ale jak zmieniłam lekarza to wszystkie na początku mu pokazałam![]()
Gratulacje, bardzo się cieszę że wszystko w porządkudziś u mnie 4+4![]()
Ja tez mam dziś 4+4dziś u mnie 4+4![]()
superJa tez mam dziś 4+4![]()