pestka339
Fanka BB :)
ja jestem umówiona na 4.07Dziewczyny a jak planujecie pierwsze wizyty? Ja mam na 14 lipca umówioną, mialo być w następną owulacje
Będziecie powtarzać badania na krótko przed wizytą? Bo to jeednak 3 tyg...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja jestem umówiona na 4.07Dziewczyny a jak planujecie pierwsze wizyty? Ja mam na 14 lipca umówioną, mialo być w następną owulacje
Będziecie powtarzać badania na krótko przed wizytą? Bo to jeednak 3 tyg...
który to tydzień będzie?ja jestem umówiona na 4.07![]()
Kotciara u mnie taka sama sytuacja, tylko w razie pozytywnej bety (jakoś te 8 pozytywnych testów w 3 dni mnie nie uspokoiłoJak na razie czekamy na @QueenK mam tylko nadzieje, że wszystko u niej w porządku
Ja mam już umówioną wizytę na 6 lipca, będę wtedy 5+2 i jestem świadoma, że mogę zobaczyć tylko pęcherzyk, ale chce jak najszybciej skonsultować przyjmowanie Acardu i ewentualnie dostać duphaston ze względu na wcześniejsze poronienie.
A co do badań, to nie, dziś robię po raz drugi betę, proga i TSH i koniec. Nie chce więcej tego badać, bo tylko się będę pewnie stresować.![]()
Starania rozpoczęliśmy w październiku 2023, w marcu ujrzałam pierwsze dwie kreski. To był pierwszy cykl kiedy prowadziłam kalendarzyk, najprawdopodobniej nie trafialiśmy w owulacje, jako że była ona stosunkowo późno (19/20dc). Niestety w 10 tygodniu (licząc z OM) dowiedziałam się, że ciąża zatrzymała się w 6. tygodniu. To były najprawdopodobniej trojaczki jednojajowe, w szpitalu doliczyli się 3 zarodków a nie 2 jak dotychczas myśleliśmy.Jakie są Wasze historię starań? ☺
A ja się zastanawiałam czy 14.07 to nie za wcześnieJak na razie czekamy na @QueenK mam tylko nadzieje, że wszystko u niej w porządku
Ja mam już umówioną wizytę na 6 lipca, będę wtedy 5+2 i jestem świadoma, że mogę zobaczyć tylko pęcherzyk, ale chce jak najszybciej skonsultować przyjmowanie Acardu i ewentualnie dostać duphaston ze względu na wcześniejsze poronienie.
A co do badań, to nie, dziś robię po raz drugi betę, proga i TSH i koniec. Nie chce więcej tego badać, bo tylko się będę pewnie stresować.![]()
Euthyrox, na własną rękę biorę Acard 75 oraz suple tj. żurawina i Pueria UnoBierzecie jeszcze jakieś leki na codzień?
Ciężkie przeżycia za Tobą. Ale trzymam mocno kciuki i wspieram wirtualnie <3Starania rozpoczęliśmy w październiku 2023, w marcu ujrzałam pierwsze dwie kreski. To był pierwszy cykl kiedy prowadziłam kalendarzyk, najprawdopodobniej nie trafialiśmy w owulacje, jako że była ona stosunkowo późno (19/20dc). Niestety w 10 tygodniu (licząc z OM) dowiedziałam się, że ciąża zatrzymała się w 6. tygodniu. To były najprawdopodobniej trojaczki jednojajowe, w szpitalu doliczyli się 3 zarodków a nie 2 jak dotychczas myśleliśmy.
W połowie kwietnia miałam zabieg łyżeczkowania, pierwszą @ dostałam dopiero po 44 dniach i od razu wróciliśmy do starań. Jak widać zaskoczyło od razu w 1 cyklu, w co dalej nie mogę uwierzyć. Póki co staram się być dobrej myśli ale widmo straty cały czas nade mną wisi![]()
Ja zaczęłam od grudnia 2022. Testy owu głównie do wyznaczania czasu seksówJakie są Wasze historię starań? ☺
u mnie starania od kwietnia 2022, 2 cykl stymulowanyJa zaczęłam od grudnia 2022. Testy owu głównie do wyznaczania czasu seksówpierwszy cykl taki rozbiegowy ( trwal na złość 47 dni...). Taki prawilny start w lutym i nadzieja, że szybko się uda właśnie ze względu na kończący się macierzyński
w czerwcu pierwszy raz ovi i zaskoczyło.
My pierwszy tydzień sierpnia jedziemy na mazury z bratem męża. Mamy bliskie rela je i wiedzą, że się staramy. Ciekawe czy uda się trzymać język za zębamiBo z moimi rodzicami mieszkamy, a z najbliższymi przyjaciółmi jedziemy na wakacje niedługo.![]()