Kotciara
Moderator
Trzymam kciukiJa już czekam w kolejce, cała w nerwach..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciukiJa już czekam w kolejce, cała w nerwach..
To podobnie jak jaTak, ja jutro również mam pierwszą wizytębędzie to 5+2 i po cichu liczę na zarodek, ale nie chce się rozczarować
![]()
Kciuki! Będzie dobrzeJa już czekam w kolejce, cała w nerwach..
Daj znać jak po wizycie?Ja już czekam w kolejce, cała w nerwach..
swietne wiesciDziewczyny, ciąża potwierdzonajeszcze nie było słychać serduszka, mam kolejna wizytę 09.07 lekarz mówił, że już wtedy powinno być widać więcej. Dostałam też listę badań, które muszę wykonać
![]()
Cudnie, gratuluje, teraz oby do 09.07Dziewczyny, ciąża potwierdzonajeszcze nie było słychać serduszka, mam kolejna wizytę 09.07 lekarz mówił, że już wtedy powinno być widać więcej. Dostałam też listę badań, które muszę wykonać
![]()
9 to niedziela napewno wtedy?Dziewczyny, ciąża potwierdzonajeszcze nie było słychać serduszka, mam kolejna wizytę 09.07 lekarz mówił, że już wtedy powinno być widać więcej. Dostałam też listę badań, które muszę wykonać
![]()
SuperDziewczyny, ciąża potwierdzonajeszcze nie było słychać serduszka, mam kolejna wizytę 09.07 lekarz mówił, że już wtedy powinno być widać więcej. Dostałam też listę badań, które muszę wykonać
![]()