Marcia 1983
Fanka BB :)
Super! A było widać zarodek ?Dziewczyny, ciąża potwierdzonajeszcze nie było słychać serduszka, mam kolejna wizytę 09.07 lekarz mówił, że już wtedy powinno być widać więcej. Dostałam też listę badań, które muszę wykonać
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super! A było widać zarodek ?Dziewczyny, ciąża potwierdzonajeszcze nie było słychać serduszka, mam kolejna wizytę 09.07 lekarz mówił, że już wtedy powinno być widać więcej. Dostałam też listę badań, które muszę wykonać
![]()
Super wieści!Dziewczyny, ciąża potwierdzonajeszcze nie było słychać serduszka, mam kolejna wizytę 09.07 lekarz mówił, że już wtedy powinno być widać więcej. Dostałam też listę badań, które muszę wykonać
![]()
Hej nie jest za niski do końca 5 tyg powinnaś mieć jakoś 7340 a jesteś dopiero 5+2 więc spokojnie ładna betaHej dziewczynynie wytrzymałam, bo jeszcze trochę czasu do wizyty. Pierwszy raz robię betę, w poprzedniej ciąży odrazu byłam u ginekologa więc nie było potrzeby. Czy taki wynik nie jest za niski w 5+2?
to super, podobno na poczatku ciazy nie powinno sie sluchac bicia serca i wystarczy jak widac ze bijeTak tak napewno 9.07w niedzielę
tak tak było już widać
mam morfologie, mocz, przeciwdziała, glukoza takie podstawowe
![]()
ogolnie pojedynczy wynik nic nie mowi jedynie to ze jest ciazaHej dziewczynynie wytrzymałam, bo jeszcze trochę czasu do wizyty. Pierwszy raz robię betę, w poprzedniej ciąży odrazu byłam u ginekologa więc nie było potrzeby. Czy taki wynik nie jest za niski w 5+2?
Dziękuję pięknie za odpowiedźHej nie jest za niski do końca 5 tyg powinnaś mieć jakoś 7340 a jesteś dopiero 5+2 więc spokojnie ładna beta![]()
Wiem właśnie, że należy porównywać przyrostogolnie pojedynczy wynik nic nie mowi jedynie to ze jest ciazaa na takich wartosciach juz podobno sie jej nie bada ( jesli oczywiscie nic sie nie dzieje) bo wazniejsze i dokladniejsze jej usg
![]()
Ja w 5+1 miałam równy 1000Hej dziewczynynie wytrzymałam, bo jeszcze trochę czasu do wizyty. Pierwszy raz robię betę, w poprzedniej ciąży odrazu byłam u ginekologa więc nie było potrzeby. Czy taki wynik nie jest za niski w 5+2?