Kotciara
Moderator
Ja nie mogłam zasnąć, bo wyobrażałam sobie różne scenariusze chociaż tak naprawdę ta wizyta nawet nie jest w żaden sposób kluczowaOby było wszystko dobrze. Pół nocy z nerwów nie spałam, a drugie pół miałam koszmary![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mogłam zasnąć, bo wyobrażałam sobie różne scenariusze chociaż tak naprawdę ta wizyta nawet nie jest w żaden sposób kluczowaOby było wszystko dobrze. Pół nocy z nerwów nie spałam, a drugie pół miałam koszmary![]()
Dzięki i wzajemnie ❤ będzie się ciągnąć
Napewno będzie tak jak mówiszDoskonale Cię rozumiem miałam tak samo, a tak naprawdę po pierwszej wizycie nic ni minęłobo teraz czekam do niedzieli do kolejnego usg i tak będzie w kółko
![]()
Miałam to samo. Od ciąży pozamacicznej, po zaśniad groniasty. Wcześniej o zasniadzie nie miałam pojęcia, a jak wylądowałam z podejrzeniem tego dziadostwa, które na szczęście się nie potwierdziło, teraz strasznie się tego bojeJa nie mogłam zasnąć, bo wyobrażałam sobie różne scenariusze chociaż tak naprawdę ta wizyta nawet nie jest w żaden sposób kluczowa![]()
No piękne kreseczkiJa wczoraj robiłam jeszcze test bo zalegał ostatni
Zobacz załącznik 1543938
A dzień przed był taki
Zobacz załącznik 1543940
O której masz wizytę?Dzięki i wzajemnie ❤ będzie się ciągnąć![]()
Super kreski - widać że ciemniejąJa wczoraj robiłam jeszcze test bo zalegał ostatni
Zobacz załącznik 1543938
A dzień przed był taki
Zobacz załącznik 1543940
Po pracy, czyli koło 16O której masz wizytę?
Super kreski - widać że ciemnieją![]()