Kotciara
Moderator
to prawda, oby za tydzień spotkała mnie dobra wiadomośćsuper wiadomosctydzien szybko zleci
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to prawda, oby za tydzień spotkała mnie dobra wiadomośćsuper wiadomosctydzien szybko zleci
napewno tak bedzieto prawda, oby za tydzień spotkała mnie dobra wiadomość![]()
Ja również mam taką nadzieje, już teraz trzymam kciukinapewno tak bedzieja licze ze w poniedzialek tez wyjde z usmiechem z gabinetu albo ze lzami ale ze szczescia
![]()
Mega wieści! CudownieJa już po wizycie! Wszystko wygląda ok jak na ten wiek ciąży (5+2), co prawda nie ma jeszcze zarodka, ale jest pęcherzyk żółtkowy - na szczęście 1.Następna wizyta za 2 tygodnie, ale za tydzień mam na NFZ, więc liczę że za tydzień już będzie zarodek z akcją serca
Gin twierdzi, że wszystko ładnie się rozwija i bardzo dobrze rokuje. Dostałam duphaston do zażywania 2 razy dziennie, ale to bardziej na moją prośbę niż z potrzeby
![]()
Same dobre wieści!Ja już po wizyciena razie widać pęcherzyk ciążowy i zaczyna się tworzyć pęcherzyk żółtkowy więc na ten moment jest ok, ale mam przyjść 27 lipca żeby zobaczyć serduszko i określić termin porodu według wielkości zarodka, przez to że ta owulacja była później. Ulżyło mi, że tym razem nie zauważył niczego niepokojącego
![]()
Oooo tak, swoje każdy przejść musi w różny sposób. Ale jak to mówią Siła jest kobietąSzok ile musiałaś przejśćdobrze, że w porę zareagowałas. Szok ile kobiety muszą znieść, zanim uda im się urodzić upragnione dziecko
Znam toTak mi się ciągnie przed wizytą, że dramat... chciałabym już iść![]()
a to jeszcze 2 h :O + dojazd, kolejkaZnam to![]()
Super! Mam nadzieje, że czujesz się spokojniejJa już po wizycie! Wszystko wygląda ok jak na ten wiek ciąży (5+2), co prawda nie ma jeszcze zarodka, ale jest pęcherzyk żółtkowy - na szczęście 1.Następna wizyta za 2 tygodnie, ale za tydzień mam na NFZ, więc liczę że za tydzień już będzie zarodek z akcją serca
Gin twierdzi, że wszystko ładnie się rozwija i bardzo dobrze rokuje. Dostałam duphaston do zażywania 2 razy dziennie, ale to bardziej na moją prośbę niż z potrzeby
![]()
No i pięknie!Ja już po wizyciena razie widać pęcherzyk ciążowy i zaczyna się tworzyć pęcherzyk żółtkowy więc na ten moment jest ok, ale mam przyjść 27 lipca żeby zobaczyć serduszko i określić termin porodu według wielkości zarodka, przez to że ta owulacja była później. Ulżyło mi, że tym razem nie zauważył niczego niepokojącego
![]()