Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wydaje mi się, że kartę lekarze zakładają po 7 tyg kiedy jest pewne, że płód rozwija się prawidłowo. No ale może się mylę.swietna wiadomoscznowu bedziecie wizytowac razem z @Kotciara
A czy ktoras z was juz dostala karte ciazy?![]()
zwykle chyba wydają jak jest akcja sercaWydaje mi się, że kartę lekarze zakładają po 7 tyg kiedy jest pewne, że płód rozwija się prawidłowo. No ale może się mylę.
To też chyba zależy od lekarzazwykle chyba wydają jak jest akcja serca![]()
Gratulacje, na następnej wizycie będzie już więcej widaćJa po wizycie. Pęcherzyk jest, ale na razie nie widać nic w środku. Kolejna wizyta za tydzień. ☺
Mówią, że nigdy nie ma dobrego momentuMnie powoli stres zbiera mimo ze to 3 ciąża to niepanowana w tym miesiącu . Fakt ze 2 miesiące temu zrobiłam wszystkie badania wraz z toksoplazmoza cytologię usg piersi suplementowalam kwas foliowy ale nawet będąc tydzień temu na urlopie rozmawialiśmy z mężem ze poczekamy jeszcze kilka miesięcy a dzień później dwie kreski , szok ze do dziś się nie mogę z tym oswoićczy macie jakieś mdłości już ?
@Kimkolwiek też masz wizytę 13.07?swietna wiadomoscznowu bedziecie wizytowac razem z @Kotciara
A czy ktoras z was juz dostala karte ciazy?![]()
Spokojnie, beta prawidłowo przyrasta, to pewnie kwestia 1/2 dni kiedy pęcherzyk żółtkowy się pojawiJa tez mam już wynik bety z dziś rana.
04.07 2991
06.07 5732
Wczoraj o 20:00 na usg pusty pęcherzyk
Chyba skisnę przez cały tydzień. Brakuje mi tym razem cierpliwości…
Gratulacje, na następnej wizycie będzie już więcej widać
Mówią, że nigdy nie ma dobrego momentu
Ja nie mam i nie spodziewam się aby coś się w tej kwestii zmieniło
@Kimkolwiek też masz wizytę 13.07?
Ja nie mam jeszcze karty ciąży, dopiero za dwa tygodnie mamy założyć + pewnie za tydzień na NFZ![]()
W sumie od ok tyg takie delikatne raz są raz nie dziś rano jak wstałam z luzka to wymiotowałam niczym bo nic nie jadłam potem ok i teraz znów mnie mdli co noe zmienia faktu że mam taką panikę strach itp przed jutrzejszą wizytaMnie powoli stres zbiera mimo ze to 3 ciąża to niepanowana w tym miesiącu . Fakt ze 2 miesiące temu zrobiłam wszystkie badania wraz z toksoplazmoza cytologię usg piersi suplementowalam kwas foliowy ale nawet będąc tydzień temu na urlopie rozmawialiśmy z mężem ze poczekamy jeszcze kilka miesięcy a dzień później dwie kreski , szok ze do dziś się nie mogę z tym oswoićczy macie jakieś mdłości już ?
ja sie caly czas zastanawiam jak inni zareaguja jak sie dowiedza ze bedziemy miec 4 dzieckoMnie powoli stres zbiera mimo ze to 3 ciąża to niepanowana w tym miesiącu . Fakt ze 2 miesiące temu zrobiłam wszystkie badania wraz z toksoplazmoza cytologię usg piersi suplementowalam kwas foliowy ale nawet będąc tydzień temu na urlopie rozmawialiśmy z mężem ze poczekamy jeszcze kilka miesięcy a dzień później dwie kreski , szok ze do dziś się nie mogę z tym oswoićczy macie jakieś mdłości już ?