AnielkoweLove
Fanka BB :)
Miałam podobnie w poprzedniej ciąży z córkąAle masz cały czas taki sam nieustający bol ? Nie strasz mnieja już mam dość. Czlowiek nie może w ogóle funkcjonować. A już najgorzej się schylić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miałam podobnie w poprzedniej ciąży z córkąAle masz cały czas taki sam nieustający bol ? Nie strasz mnieja już mam dość. Czlowiek nie może w ogóle funkcjonować. A już najgorzej się schylić
Jeszcze w czwartek był taki ustający, ale od wczoraj to bez przerwy…No i wieczorem dużo mocniej bolałoAle masz cały czas taki sam nieustający bol ? Nie strasz mnieja już mam dość. Czlowiek nie może w ogóle funkcjonować. A już najgorzej się schylić
Ewidentnie widać, że coś jest z nimi nie takDziewczyny albo to przez ciążę i moje humorki albo coś naprawdę jest ze mną nie tak. Zapisałam się do kilku grup na fb i jak widzę niektóre posty to się zastanawiam czy każdy może zostać matką w tym momencie, w którym jestprzecież jak ktoś myśli o potomstwie to chociaż powinien mieć trochę oleju w głowie a tam są osoby typu kiedy bocian podrzuci moje dziecko. Jedna dziewczyna napisała, że zrobiła kolczyk w nosie a nie wiedziała, że jest w ciazy i co ona teraz biedna szybko ma zrobić... albo dziewczyny dają testy z dwoma grubymi kreskami i pytają czy widac druga kreskę czy mają już jakieś "schizy". I co chwile wynik bety. Ponad 80 tys beta i załamanie, że nie rośnie, że już się nie podwaja. No oszaleć mozna
chyba muszę wyjść z tych grup bo ciaza mi nie służy żeby to czytać
Uff wyżaliłam się, dzięki![]()
ja dziś wyszłam z wszystko na fb. Dołączę może za jakiś czas jak się trochę uspokoi i będzie wiadomo, które spoko funkcjonują . Nie na moje nerwy toDziewczyny albo to przez ciążę i moje humorki albo coś naprawdę jest ze mną nie tak. Zapisałam się do kilku grup na fb i jak widzę niektóre posty to się zastanawiam czy każdy może zostać matką w tym momencie, w którym jestprzecież jak ktoś myśli o potomstwie to chociaż powinien mieć trochę oleju w głowie a tam są osoby typu kiedy bocian podrzuci moje dziecko. Jedna dziewczyna napisała, że zrobiła kolczyk w nosie a nie wiedziała, że jest w ciazy i co ona teraz biedna szybko ma zrobić... albo dziewczyny dają testy z dwoma grubymi kreskami i pytają czy widac druga kreskę czy mają już jakieś "schizy". I co chwile wynik bety. Ponad 80 tys beta i załamanie, że nie rośnie, że już się nie podwaja. No oszaleć mozna
Masakraja dziś wyszłam z wszystko na fb. Dołączę może za jakiś czas jak się trochę uspokoi i będzie wiadomo, które spoko funkcjonują . Nie na moje nerwy tozreszta na którejś grupie administrator napisała , ze zamknęła czat, bo się dziewczyny nawzajem obrażały…
Te grupy tak wyglądająDziewczyny albo to przez ciążę i moje humorki albo coś naprawdę jest ze mną nie tak. Zapisałam się do kilku grup na fb i jak widzę niektóre posty to się zastanawiam czy każdy może zostać matką w tym momencie, w którym jestprzecież jak ktoś myśli o potomstwie to chociaż powinien mieć trochę oleju w głowie a tam są osoby typu kiedy bocian podrzuci moje dziecko. Jedna dziewczyna napisała, że zrobiła kolczyk w nosie a nie wiedziała, że jest w ciazy i co ona teraz biedna szybko ma zrobić... albo dziewczyny dają testy z dwoma grubymi kreskami i pytają czy widac druga kreskę czy mają już jakieś "schizy". I co chwile wynik bety. Ponad 80 tys beta i załamanie, że nie rośnie, że już się nie podwaja. No oszaleć mozna
HahaDziewczyny macie pomysł na coś słonego oprócz chipsów? Zaraz zacznę sól jeść![]()