reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Kurcze znowu mam isc do innego lekarza...? czy jak poczekam do 7.08 to mnie nie wyzwie że za późno przychodzę? nie wiem co robić... 🫣niech się kończą już te wszystkie badania i wyniki 🤐🤐 co wyniki jak będę chodzić do innego lekarza to zaraz mi lekarzy w województwie zabraknie 🫣 dodam, że mój obecny lekarz jest taki, że jak się coś stanie to mi ani nr ani nic nie zostawił tylko powiedział, że w razie czego mam sie w moim mieście na sor kierować. Ale nie mogę trafić na dobrego :(
Tzn ja poszłam na sor bo slabsze ruchy czułam do tego ta jelitowka imówię sobie idę bo różnie bywa i powiedzieli ze ktg dobre ale jak chce mogę dobę zostać na obserwacji i przy okazji ten mocz krwisty wolałam dmuchać na zimne i przy okazji wyszlo ze mam zapalenie pęcherza jak tam w szpitalu mocz oddalamni badanie także w sumie dobrze wyszlo ze poszlam

Kurcze znowu mam isc do innego lekarza...? czy jak poczekam do 7.08 to mnie nie wyzwie że za późno przychodzę? nie wiem co robić... 🫣niech się kończą już te wszystkie badania i wyniki 🤐🤐 co wyniki jak będę chodzić do innego lekarza to zaraz mi lekarzy w województwie zabraknie 🫣 dodam, że mój obecny lekarz jest taki, że jak się coś stanie to mi ani nr ani nic nie zostawił tylko powiedział, że w razie czego mam sie w moim mieście na sor kierować. Ale nie mogę trafić na dobrego :(
Powiem Ci też że z pierwszym synem miałam zle wyniki moczu jak robilam te pierwsze badania chyba bialko było w moczu czy coś I lekarka powiedziała że za mało pije a faktycznie pilam tylko 3 kawy dziennie to wszystko kazała pić przez 3 dni dużo wody min 1.5 l i powtórzyć badanie tak zrobiłam i wynik był już ok może powtórz badanie ?

to zalezy, ja mialam robiona 10 lat temu przez szpital ale tylko jedno oznaczenie, niepotwierdzony wynik byl i teraz lekarz kazal mi powtorzyc 🙂 ale jak ktos ma dwa razy oznaczana grupe czyli potwierdzona to juz nie ma koniecznosci powtarzania
Ka robilam tylko raz w 1 ciąży 8 lat temu i nikt mi nic nigdy niemowil że trzeba jeszcze raz może coś się zmieniło niewiem moje koleżanki bratowe itp też robiły tylko raz

Ja to chyba taka samotna tutaj jestem z Wlkp 🫣 dziewczyny a odbiegając troszkę w przyszłość miała może któraś z Was dla maluszka czarny wózek? Raz jeden oglądałam i cały czas na fb pokazuje mi się jedna i ta sama reklama z nim i ciągle siedzi w głowie 😁 naprawdę się tak bardzo nagrzewa ? Wiadomo, że czarne przyciaga ale kurde po cos muszą produkować je w takim kolorze 🫣 czy to tylko do wyglądu + 🤔
Ja dla pierwszej córki miałam w sumie czarny wózek, a tylko budka była w innym kolorze takim ciemnym moro, ogólnie nie narzekałam nigdy.

reklama
Kochane ,a powiedzcie jak u Was z objawami macie ciągle takie same ?
Czy bolą Was po bokach placy? Mnie szczególnie po dłuższym chodzeniu. czekam na tą wizytę w środę jak na skazane okropnie się boję ☹️
Mnie bolą plecy, konkretnie z lewej strony z dołu...tylko nie wiem czy to z przeciążenia czy za sprawą ciąży
Cześć dziewczyny, podczytuję Was od dwóch tygodni, bo wtedy właśnie zobaczyłam 2 kreski ❤️ kilka słów o mnie - pierwsza ciąża, 30 na karku. Póki co jestem po pierwszym badaniu, widać pęcherzyk, przedwczoraj miałam lekkie krwawienie i wylądowałam na IP, na szczęście to nie było poronienie, właściwie to nie wiedzą co to było... No nic, mam nadzieję że będzie mi dane zostać marcową mamą i to w tak doborowym towarzystwie 😎 tp wstępnie na 25.03
Witamy ❤️ rośnij zdrowo i spokojnie 😊
Dziewczyny, jak ja zazdroszczę tym z was, które nie mają jeszcze dzieci albo mają już na tyle duże, że mogą sobie w ciągu dnia w miarę odpocząć 😱 mnie ratuje tylko południowa drzemka synka. Teraz też już śpi, a ja w końcu mogę poleżeć
No nie? Też mi się marzy poleżeć cały dzień🙈 nie doceniał człowiek tego wcześniej 😅
Oj tak, żałuję, że nie myślałam o tym kiedyś 😂 Szczególnie przy niewielkiej różnicy wieku. Weź wytłumacz rocznemu dziecku, żeby jeszcze chwilkę poleżało, bo chce ci się spać 🙈
Dokładnie xD moja 10 miesięcy i też ma w nosie moje prośby o poleżeniu jeszcze pół godzinki 🙈

Do góry