reklama

Kotciara
Moderator

Trzymam kciukiW zasadzie ja - ze względu na pracę, musiałam przełożyć z jutra na dziś.
Nusia93
Fanka BB :)

WitajHej
Dołączam nieśmiało do wątku i mam nadzieję, że tym razem będzie mi dane zostać tu do marca. Kolejna wizyta 08.08. Poprzednia tydzień temu, zarodek nie był jeszcze widoczny. Trzymajcie kciuki za mnie, a ja trzymam mocno za Was![]()
Kotciara
Moderator

Cześć, trzymam mocno kciukiHej
Dołączam nieśmiało do wątku i mam nadzieję, że tym razem będzie mi dane zostać tu do marca. Kolejna wizyta 08.08. Poprzednia tydzień temu, zarodek nie był jeszcze widoczny. Trzymajcie kciuki za mnie, a ja trzymam mocno za Was![]()
Domi_

23.03.2024Cześć, trzymam mocno kciukiJaki masz tp?
ladydaise

Właśnie nic nie mówią...ojej, trzymam kciuki aby bylo wszystko ok️ a czy lekarz mowil skad to krew sie wziela?
Dziwnie dzisiaj bo niby nie krew ale cały czas taka brudnawa/brązowa wydzielina
ladydaise

Czyli masz zakład pracy do 20 osób?Czyli w końcu kto? Bo dla mnie to ważnejeśli ZUS to parę groszy dostanę jak pracodawca to już nie heh
dajboże

Ja tak mam non stop :| Już z 4x byłam kontrolować u lekarza plus raz na IP. Nie wiadomo skąd i jak, ale póki ci wszystko OK. (Przynajmniej było tydzień temuWłaśnie nic nie mówią...
Dziwnie dzisiaj bo niby nie krew ale cały czas taka brudnawa/brązowa wydzielinaczy ktos tak miał?
Juliaaawe

Ja tak miałam przy okazji poprzedniego krwawienia, ok 2 dni takiego brudzenia a później plamienie w kolorze kawy z mlekiemWłaśnie nic nie mówią...
Dziwnie dzisiaj bo niby nie krew ale cały czas taka brudnawa/brązowa wydzielinaczy ktos tak miał?
reklama

ladydaise

Niestety z taką wydzieliną mam złe doświdczeniaJa tak mam non stop :| Już z 4x byłam kontrolować u lekarza plus raz na IP. Nie wiadomo skąd i jak, ale póki ci wszystko OK. (Przynajmniej było tydzień temu) Także Kochana nie mart się na zapas... Nie zawsze to oznacza coś złego. Ważne, że jesteś pod okiem specjalistów!