K
ktoś22
Gość
Chyba wszystkie dopiero odetchniemy po prenatalnychWitaj.Przykro mi z powodu Twojej straty. Ja miałam być listopadowa mama. Musimy wierzyć wszystkie, że tym razem w marcu będziemy tulić nasze skarbyrośnijcie zdrowo
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Chyba wszystkie dopiero odetchniemy po prenatalnychWitaj.Przykro mi z powodu Twojej straty. Ja miałam być listopadowa mama. Musimy wierzyć wszystkie, że tym razem w marcu będziemy tulić nasze skarbyrośnijcie zdrowo
![]()
hej gratulacje i spokojnej ciazy az do marcaCześć!
Witam się dziewczyny z Wami dość nieśmiałomiałam być październikową mamą ale niestety było mi to nie dane
aktualnie jestem 7+4 (mam termin na 14.03.2024) do tej pory na USG wszystko ok - byłam w poniedziałek i widziałam 1.01 cm fasolki i w końcu serduszko(w poprzedniej ciąży zatrzymał się rozwój na 5tyg - zabieg w 10). Zapisałam się na badania prenatalne mam 4.09
wierze ze będzie dobrze! Zmagałam się z bardzo silnymi wymiotami ale biorę od 3 dni xonove i nie wymiotuję
miło mi Was kobitki poznać! Mam nadzieje że będzie nam dane zostać w tym samym gronie do końca! Póki co jestem strasznie przewrażliwiona i boję się ponownej straty.
O tego nie słyszałamjest gorsze - STARORÓDKA!![]()
Możesz zawsze z lekarzem rodzinnym szybko skonsultowaćDziewczyny mam pytanie odebrałam wyniki badań i mam podwyższone leukocyty, neutrofile i monocyty a limfocyty obniżone. Do lekarza idę dopiero za 2.5 tygodnia i tak się zastanawiam czy jest się czym martwić? Wiem że dla kobiet w ciąży są też inne widełki norm I nie wiem czy powinnam jeszcze wcześniej umówić się na wizytę?
hej gratulacjeHej, podobnie jak koleżanka wyżej, również witam się z Wami nieśmiałona tapecie:
- dzieciątko dzisiaj 9+6 według OM
- xonvea ratująca życie (dosłownie!!!!)
- poronienie zatrzymane w styczniu 2023
- endometrioza
- wcześniej niedomoga lutealna
Jutro kolejna wizyta u doktora, trzymajcie kciuki…..
I proszę o dopisanie mojego terminu - 2.03.2024Również chętnie dołączę do grupy
Wcześniej byłam bardziej aktywna na forum jednak przez to, że nie umiałam poradzić sobie ze stratą po prostu nie dałam rady. Mam nadzieję, że tym razem zostanę tu na dłużej
Pozdrawiam Was!
Zależy na który pomiar zerkniemy. Ale będzie albo 12+2 albo 13który to będzie tc?![]()
ja robię z pappąa Wy robicie i PAPPA i USG czy samo USG?![]()
to jak jaja robię z pappą![]()
No nieźleJakiś tydzień temu pisałam na grupie, że objawy odpuściły, że nie mam już mdlosci i tak dalej. Dzisiaj 10+2 cofam to co powiedziałam bo powróciły z podwójną siłą,
Mdłości od samego rana, telepie mnie w środku jak bym była na jakimś kacu . A jak jestem głodna to już w ogóle trzęsę się cała... wczoraj bol głowy przez cały dzień....