• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2024

Cześć! Chętnie się dopisze bo na USG widziałam żywego dzidziusia. Tp 11.03.
Nadal się boję bo to ciąża po poronieniu, na luteinie i zastrzykach przeciwzakrzepowych. Starszaki się cieszą a ja się boję zaufać że znów jestem w ciąży. Jeśli się urodzi to będzie czwarte dziecko po 8 latach przerwy 😱.
Mam wizytę w poradni przyszpitalnej 11.08 i badanie USG 7.09.
Mam nadzieję że dotrwam do tego czasu 😕.

reklama
Ja po :) Bejbis starszy niż OM (6+6), z USG 7+1. Niestety torbiel urosła (ok 2cm), Doktor dalej się nią nie przejmuje do momentu wystąpienia bólu lub obrazu skręcania. Bobik ok 1,1 cm i dzielnie pompuje 136/min :)
Ah, i dostałam kontrolnie skiero do Zakaźnika, chociaż mówił, ze awidnosc na medal i chwalił za świetne przygotowanie i ruch- to Wasza zasługa :)

Jak Wasze cisnienie? Ja z reguly majac i tak bardzo niskie w ciazy zawsze mam nizsze i strasznie mnie to meczy... teraz mierzylam i 90 na 60. Komus jeszcze zmniejsza sie w ciazy?
Ja jestem niskociśnieniowcem, teraz jednak mam trochę podwyższone czasem prawidłowe - mam codziennie mierzyć o różnych porach i zapisywać. Powiedz o tym swojemu lekarzowi prowadzącemu i zapisuj do wizyty każdy pomiar to bardzo ważne żeby lekarz wiedział jak wyglada Twoje ciśnienie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry