Anulakacpi
Fanka BB :)
Ah te tesciowe. Nie chce mi sie o mojej nawet myslecJa dziewczyny właśnie się dowiedziałam od teściowej że nie mogę jeść malinzaczęło się wtrącanie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ah te tesciowe. Nie chce mi sie o mojej nawet myslecJa dziewczyny właśnie się dowiedziałam od teściowej że nie mogę jeść malinzaczęło się wtrącanie...
u mnie 120/70 i oby tak zostało bo mam problemy z ciśnieniem w ciążachJak Wasze cisnienie? Ja z reguly majac i tak bardzo niskie w ciazy zawsze mam nizsze i strasznie mnie to meczy... teraz mierzylam i 90 na 60. Komus jeszcze zmniejsza sie w ciazy?
ja swoją mam pod sobą... - mam nadzieję szybko wyprowadzić się do swojego domuAh te tesciowe. Nie chce mi sie o mojej nawet myslec![]()
To oby tak bylou mnie 120/70 i oby tak zostało bo mam problemy z ciśnieniem w ciążach
Najgorzej jak sie pojawia dziecko. U nas do tej pory wiele kwestii tesciowa nie rozumie i jest strasznie bezczelna wrecz chyba bardziej wrednej osoby nie znamja swoją mam pod sobą... - mam nadzieję szybko wyprowadzić się do swojego domuMąż zapytał tylko czy ma sok z malin ( trochę boli mnie gardło pomyślałam że dobrze mi zrobi...) O jeejku ale usłyszałam
podobno poród słuchajcie mi przyśpieszą maliny
Ja jakos nie zauwazylam zebym w ciazy z córką poczula szybciej niz z synem. No ale.tez bylam kilka kg grubsza juzA to prawda dziewczyny że w kolejnej ciazy szybciej czuć ruchy dziecka?![]()
Aż się boję co mnie czekaNajgorzej jak sie pojawia dziecko. U nas do tej pory wiele kwestii tesciowa nie rozumie i jest strasznie bezczelna wrecz chyba bardziej wrednej osoby nie znam![]()
Zgadzam sie. U nas dopoki nie pojawiły sie dzieci bylo wszystko super. Jak tylko pojawil syn nagle tesciowa wiedziala wszystko lepiej a ja wszystko robilam zle. Ehhh teraz sytuacja jest napieta ale staram sie gryzc w jezyk bo czesto biora dzieciaki na weekendy. Dla nich sa wspanialiNajgorzej jak sie pojawia dziecko. U nas do tej pory wiele kwestii tesciowa nie rozumie i jest strasznie bezczelna wrecz chyba bardziej wrednej osoby nie znam![]()
miałam już dwa razy nadciśnienie indukowane ciaza , później wszystko po porodzie wraca do normyTo oby tak byloa problemy masz z za niskim czy za wysokim?