Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Ufff nie jestem sama dziękujęmnie tak kluje, zwlaszcza jak np za szybko wstane, zerwe sie, ale czasem tez np leze i czuje takie wlasnie klucia, mysle ze to macica sie rozciaga i dlatego![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ufff nie jestem sama dziękujęmnie tak kluje, zwlaszcza jak np za szybko wstane, zerwe sie, ale czasem tez np leze i czuje takie wlasnie klucia, mysle ze to macica sie rozciaga i dlatego![]()
Mnie tez co jakiś czas zakłujeUfff nie jestem sama dziękuję![]()
Miejmy nadzieję że to normalne , że Nasze Maleństwa się rozwijająMnie tez co jakiś czas zakłujewystarczy że za dużo pochodzę czy np dźwignę coś
Mam tak od początku i lekarz mówił, że to normalneMiejmy nadzieję że to normalne , że Nasze Maleństwa się rozwijają![]()
U mnie dziś to samo, objawów brak praktycznie i w sumie gdzieś tam od rana po trochę brudzenie beżowe. Boję się jak choleraHej dziewczyny, chyba nie dam rady Was nadrobićMiałam teraz urlop i chciałam trochę odpocząć od telefonu. Byłam w środę u gieńka, fasolka miała 1cm było serduszko. Natomiast dzisiaj trochę krwi mi poleciało i tak myślę czy już nie po wszystkim :/ Objawy też mi się straciły dzisiaj, boli brzuch jedynie
![]()
Zgłoś się do swojego lekarza w pon żeby mieć „czystą głowę”, bierzesz jakieś leki? Może warto zbadać progesteron i z wynikiem pójść do lekarza?U mnie dziś to samo, objawów brak praktycznie i w sumie gdzieś tam od rana po trochę brudzenie beżowe. Boję się jak cholera![]()
ja się obudziłam właśnie a spałam od 16Dziewczyny, nie mam na nic siły. Dziś praktycznie cały dzień przespałamCzy wy tez tak macie ?
![]()