Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie, ja bardzo cieszę się, że w poprzedniej ciąży byłam na wizycie wcześniej niż 8 tydzień, przynajmniej wiem, że dzidziuś żył i widziałam jego bijące serduszkoTeż w sumie wiele z nas ma na swoim koncie już nieprzyjemne doświadczenia i wiele z nas od pozytywnego testu jest ja lekach, dlatego musimy się tak szybko umawiać na wizyty![]()
dokładnie ja całe dnie chodzę jak upiór wymiotuje i leżę na zmianę , nie widzę siebie w jakiejkolwiek pracy aktualnieA propo l4, ja pracuje z chemia co nie jest wskazane w ciazy. Już pomijma ze się poprostu aktualnie źle czuje, ale charakterystyka mojej pracy zmusza mnie do tego żeby od razu iść na l4. Także nie ma co oceniać z góry, każdego sytuacja jest inna![]()
U mnie senność i mdłości (bez wymiotów na razie) są najgorszedokładnie ja całe dnie chodzę jak upiór wymiotuje i leżę na zmianę , nie widzę siebie w jakiejkolwiek pracy aktualnie![]()
Lekarz może przepisać leki na zatrzymanie laktacjiPytanie dot. karmienia- tylko prośba bez hejtów
Czy któraś z Was świadomie zdecydowała się na karmienie mm? Sporo godzin upłynęło nad moimi rozterkami, ale wiem, że psychicznie nie dźwignę (ogromny problem sensoryczny w tym rejonie- po prostu ból od zawsze). Czy po porodzie dostaje się leki na zatrzymanie laktacji?
I tak, wiem, że mleko mamy jest o niebo zdrowszeSama jestem dzieckiem od urodzenia na mm (brak pokarmu) i mam wszystkie kończyny, słuszny wzrost i w dodatku sprawny mózg, wiec zaryzykuje brakiem depresji
![]()
Trzymamy bardzo mocno kciuki! Musi być dobrzeJa też mam nadzieje, że pod koniec tygodnia „oficjalnie” do Was dołączęchociaż może jutro już coś będzie bardziej wiadomo jak zarodek i kształt pęcherzyka.
Więc trzymajcie kciuki!
Ja robię Harmony w 10+2 i Pappa mam w 11+0 (i krew i USG). Na Harmony będę czekać najpewniej 8 dni roboczych, więc najpewniej oba wyniki będę mieć jednocześnie lub nawet Harmony chwilę przez Pappaa Ty je robisz po teście podwójnym czy przed? Zastanaiam się czy robić ten drogi test