Anet29
Fanka BB :)
mozesz tez dac kleszcza do badania i jak nic nie wyjdzie tzn ze nie masz czym sie martwicDziewczyny, mąż właśnie wyciągnął u mnie kleszcza... myślicie, że mam podejmować jakieś dodatkowe kroki czy wystarczy obserwować to miejsce?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mozesz tez dac kleszcza do badania i jak nic nie wyjdzie tzn ze nie masz czym sie martwicDziewczyny, mąż właśnie wyciągnął u mnie kleszcza... myślicie, że mam podejmować jakieś dodatkowe kroki czy wystarczy obserwować to miejsce?
piekny bobasekBobik
ja wczoraj tak mialam jak chcialam wstac z lozka, taki bol w jednym miejscu ze nie moglam sie ruszyc, ale chyba wczoraj przesadzilam bo najpierw prasowalam kilka godz a pozniej pieklam z 2 godz ciastka z synem bo mu obiecalamKurcze, dziś jak zwykle mdłości. Rano bolały mnie plecy delikatnie, a przed chwilą miałam taki klujacy ból z prawej strony podbrzusza, coś jakby mi ktoś igłę w żyłę wbijał, z takim szczypaniem. Strasznie się przestraszyłam.... Nie wiem jak ja wytrzymam do kolejnej wizyty![]()
Już zalałam skurczybyka wrzątkiemmozesz tez dac kleszcza do badania i jak nic nie wyjdzie tzn ze nie masz czym sie martwic![]()
Jaki śliczny maluchBobik
Dobrze mu tak! Badanie kleszcza to chwyt marketingowy, niestety nie jest miarodajneJuż zalałam skurczybyka wrzątkiem![]()
nie wiem co z tymi bólami, ja ostatnio jak kichnęłam to dostałam takiego skurczu podbrzusza jakby mi się coś tam odkleiłoja wczoraj tak mialam jak chcialam wstac z lozka, taki bol w jednym miejscu ze nie moglam sie ruszyc, ale chyba wczoraj przesadzilam bo najpierw prasowalam kilka godz a pozniej pieklam z 2 godz ciastka z synem bo mu obiecalam![]()