Madziaair
Zaangażowana w BB
Dulcobis. Albo syrop laktuloza.Macie jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia? Nie mogę się załatwić już 3 dzieńpróbowałam gruszki ale nic nie pomaga tylko niedobrze mi po niej tak samo ze śliwkami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dulcobis. Albo syrop laktuloza.Macie jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia? Nie mogę się załatwić już 3 dzieńpróbowałam gruszki ale nic nie pomaga tylko niedobrze mi po niej tak samo ze śliwkami
Zazdroszczę pozytywnego myślenia ;p ja wiem,że moja by 1) tego nawet nie przeczytała 2) nawet jakby przeczytała robiłaby po swojemu. Ja się w sumie już przyzwyczaiłam do jej metod, trochę mnie wkurzały na początku ale jakoś się dotarłysmyPrzeczytałam sobie sporo fragmentów tej książki dedykowanej babciom i dziadkom (z serii „mamy dla mamy”) i muszę przyznać, że jestem zachwycona. Dokładnie to co chciałabym wytłumaczyć mojej mamie, a czego ni w ząb ona nie chce zrozumieć, jest tam zapisane. Moja mama jest zawodową nianią, jeśli wszystko pójdzie dobrze to moje dziecko będzie jej pierwszym wnuczkiem/wnuczką (nie mam rodzeństwa). Nawet nie wiem jak zobrazować to jak trudno nam się aktualnie dogadać. Ona myśli ze wie lepiej, no bo wychowała mnie i wiele innych dzieci (jako niania) i że jest na bieżąco, a wszystkie jej „dzieciaczki” ją uwielbiają… I totalnie nie rozumie, że ja jestem zupełnie innym człowiekiem i to będzie przede wszystkim moje dziecko i chcę z nim postępować na moich zasadach. A rady chętnie przyjmę kiedy o nie zapytam i będę mieć przestrzeń na ich wysłuchanie.. Także nie mogę się doczekać aż moja mama dostanie swój egzemplarz. Pierwszy wręczyłam już mojej teściowej![]()
Ja farbowałam farbą bez amoniaku.Farbujecie wlosy w ciazy ? Zastanawiam się nad farbowaniem. Miałam ciemny brąz, nie farbowałam już dlugo, zrobił mi się jakiś rudy z tego...
Miałam problem też , i sobie jadłam na wieczór 2 jabłka starte na tarce jak na surówkę troszkę oleju i mnie puściło xDMacie jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia? Nie mogę się załatwić już 3 dzieńpróbowałam gruszki ale nic nie pomaga tylko niedobrze mi po niej tak samo ze śliwkami
A u mnie była by pewnie obraza że uważam że powinny książki czytaćZazdroszczę pozytywnego myślenia ;p ja wiem,że moja by 1) tego nawet nie przeczytała 2) nawet jakby przeczytała robiłaby po swojemu. Ja się w sumie już przyzwyczaiłam do jej metod, trochę mnie wkurzały na początku ale jakoś się dotarłysmy![]()
cala pierwsza ciaze sie smarowalam specjalnym kremem i czekajac na wywolanie w szpitalu wyszly mi na piersiach, dupce i po bokach, na brzuchu nie mam ani jednego, z druga corka i synem cos tam sie smarowalam ale nie az tyle, pojawilo sie kilka nowych ale juz nie tak strasznie duzo, a z synem mialam taki brzuch ze myslalam ze zaraz peknieDzięki i trzymam kciuki żeby było u Ciebie też wszystko ok
Dziękuję! W takim razie muszę czekać do 22 sierpnia.
Dziewczyny a czy smarujecie się już czymś na rozstępy? Możecie coś polecić? Smarować wystarczy tylko brzuch, czy też piersi, uda, pupę? Jak na razie odpukać jeszcze się nie pojawiły, ale to pewnie kwestia czasu. Nie znoszę uczucia klejenia się po kosmetykach dlatego chciałam odwlec jak najdłużej![]()
Ja wiem,że moja by nawet nie zajrzała bo ona nie lubi książekA u mnie była by pewnie obraza że uważam że powinny książki czytać![]()
W sumie to myśl jestMiałam problem też , i sobie jadłam na wieczór 2 jabłka starte na tarce jak na surówkę troszkę oleju i mnie puściło xD