ksiezna23
Fanka BB :)
Na zgagę pomagaly mi bardzo migdalyDziewczyny, czy Was też męczy zgaga? Nigdy w życiu jej nie miałam, a teraz od jakiś minimum 3 tygodni mam ją codzienniemacie jakieś sposoby na to?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na zgagę pomagaly mi bardzo migdalyDziewczyny, czy Was też męczy zgaga? Nigdy w życiu jej nie miałam, a teraz od jakiś minimum 3 tygodni mam ją codzienniemacie jakieś sposoby na to?
@Kotciara wyslala albo dzisiaj wysle prosbe o forum zamknięte.Kiedy zamierzamy zamknąć grupę? Juz jakos teraz na dniach? Nie ukrywam, ze juz na to licze. P.s. wy korzystacie z forum z przegladarki czy macie apke? Ja tu weszlam na próbę, poprzednie ciąże spedzilam na bbf, tu pierwszy raz. I ciezko mi sie tu odnaleźć. W apce latwiej? W ogole zamknieta grupa zostanie tu na forum czy pozniej na jakiegos fejsa czy cos?
Ja też słodkiego nie dotykam - wczoraj zjadłam rogala z czekoladą i chwilę później pożegnałam się z nim w toalecie.. Natomiast jak już po całym dniu niejedzenia byłam potwornie głodna, wieczorem zjadłam Lays Strong te z chilli i zostały już ze mną całą nocA mi w ogóle słodkie nie wchodzikupulam kawałek ciastka cytrynowo-mango na biszkopcie i po 2 kęsach mam dość... za to wczoraj z kumpela wzięłyśmy tace nachosow z serem i wchodziły aż miło.
A zawsze słodycze lubiłam.
Męczą mnie na maxapo tym jadłospisie muszę spytać - Ciebie nie męczą mdłości prawda?![]()
ja mam aplikacjeKiedy zamierzamy zamknąć grupę? Juz jakos teraz na dniach? Nie ukrywam, ze juz na to licze. P.s. wy korzystacie z forum z przegladarki czy macie apke? Ja tu weszlam na próbę, poprzednie ciąże spedzilam na bbf, tu pierwszy raz. I ciezko mi sie tu odnaleźć. W apce latwiej? W ogole zamknieta grupa zostanie tu na forum czy pozniej na jakiegos fejsa czy cos?
Ja korzystam przez apkęKiedy zamierzamy zamknąć grupę? Juz jakos teraz na dniach? Nie ukrywam, ze juz na to licze. P.s. wy korzystacie z forum z przegladarki czy macie apke? Ja tu weszlam na próbę, poprzednie ciąże spedzilam na bbf, tu pierwszy raz. I ciezko mi sie tu odnaleźć. W apce latwiej? W ogole zamknieta grupa zostanie tu na forum czy pozniej na jakiegos fejsa czy cos?
Ja używam od grudnia cerave i jestem zadowolonaa może któraś z Was używa mocno nawilżającego kremu do buzi (coś tak mocnego jak Nivea ale lepszego w składzie)? Miałam kiedyś z clinique, aktualnie mam jakiś na bazie płatków róży który chowa się do lodówki ale nie mogę zdzierżyć zapachu, żelami moimi ulubionymi aktualnie myje się chłop bo na maxa mnie od nich odrzuciło![]()
To ja chodziaz tyle że z żadnym jedzeniem się tak nie pozegnalamJa też słodkiego nie dotykam - wczoraj zjadłam rogala z czekoladą i chwilę później pożegnałam się z nim w toalecie.. Natomiast jak już po całym dniu niejedzenia byłam potwornie głodna, wieczorem zjadłam Lays Strong te z chilli i zostały już ze mną całą noc![]()
Ja wczoraj pierwszy raz jadłam smażone serdelki mmmm co za pychota dziś też już zaznaczyłam mężowi, że idę jeść to na obiadJa to samo
Chociaż jak tak teraz myśle to na rybę po grecku nawet miałabym ochotęi jeszcze mam ochotę na krewetki
![]()