Marcia 1983
Fanka BB :)
O rybach to słyszałam, że niektórych nie można jeść ale żeby pasztet to pierwsze słyszę 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nie można - jest tez zagrożenie listerioza. A jeszcze w pasztecie jest dodatkowy problem z podrobami. Można by sobie pewnie jakiś swój w domu zrobić ale ja aż taka miłośniczka nie jestem żeby się w to bawićJak to nie mozna pasztetu? Ja od tygodnia pozeram pasztet. Nawet ki do glowy nie przyszlo!
Byliśmy w weekend u ciotki I wpychają wszystkim własnoręcznie robiony pasztet z królika. Robiłam alpejskie kombinacje, żeby tego nie wziąć. Dobrze, że dużo ludzi byłoMiałam to samo z pasztetemnajpierw wjechała bułka z nim i ogórkiem kiszonym a po chwili zonk... bo czytam, że nie można. Tak mi się ciężko z tym pogodzić
![]()
![]()
Ja tez byłam zdziwiona i cieszyłam się ze zdążyłam zjeść ta wymarzona kanapeczkęO rybach to słyszałam, że niektórych nie można jeść ale żeby pasztet to pierwsze słyszę![]()
Rybki, pasztet teraz kisiel no ja to do końca ciąży to chyba modelką zostanę jak nic jeść nie można heheheMnie wczoraj naszło wieczorem mega na kisielWyciągnęłam dziarsko z szuflady niedawno zakupiony wspaniały eko - wagański malinowy kisiel bez cukru. Rozpuściłam w garnuszku proszek i naszło mnie żeby przeczytać etykietkę. A na etykiecie substancja słodząca SUKRALOZA. Zgooglałam to od razu a tam, że wspaniały słodzik dla cukrzyków, generalnie super, ale w ciąży zabroniony bo może uszkodzić płód
Kisiel skończył w zlewie a ja musiałam obejść się smakiem
![]()
Tez ostatnio zjadłam kisielMnie wczoraj naszło wieczorem mega na kisielWyciągnęłam dziarsko z szuflady niedawno zakupiony wspaniały eko - wagański malinowy kisiel bez cukru. Rozpuściłam w garnuszku proszek i naszło mnie żeby przeczytać etykietkę. A na etykiecie substancja słodząca SUKRALOZA. Zgooglałam to od razu a tam, że wspaniały słodzik dla cukrzyków, generalnie super, ale w ciąży zabroniony bo może uszkodzić płód
Kisiel skończył w zlewie a ja musiałam obejść się smakiem
![]()