Rachelita
Fanka BB :)
Tak mówił mi dziś lekarzI to by miało pomoc na mdlosci? Ciekawe, może też spróbuję
Ja mam takie uczucie bardziej ciężkości i jakbym ciągle była mega głodna, to powoduje jakby takie uczucie mdlosci właśnie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak mówił mi dziś lekarzI to by miało pomoc na mdlosci? Ciekawe, może też spróbuję
Ja mam takie uczucie bardziej ciężkości i jakbym ciągle była mega głodna, to powoduje jakby takie uczucie mdlosci właśnie![]()
Jeju czuję to co TyDziewczyny, jakiś sąsiad robi grilla. Zaraz umrę.![]()
Raz dziennie brac?Tak mówił mi dziś lekarztylko zaczyna działać po kilku dniach
![]()
Gdyby pęcherzyk był pusty, krzywy, źle umiejscowiony, to lekarz powinien o tym wspomniećDziewczyny, tak pisałyście o tych pecherzykach i obczaiłam w końcu swoje usg - byłam w 5+4, pęcherzyk miał 1,34cm, ale lekarz nic nie wspominał o tym, że widzi zarodek.Teraz się trochę zestresowałam, choć powiedział, żeby umówić się za dwa tygodnie, to zobaczy serce.
Boże, czuję się w tym taka zagubiona czasami![]()
Gratulacje!! Miłe wieściToteż infoemuje, że rośnie we mnie człowiekserce bije, karta ciąży założona, badania pobrane i zlecone (cytologią, wymazy i pakiet z krwi), skierowania na USG, do poradni genetycznej oraz żywieniowej (bo krzywą też mam do zrobienia na teraz)
![]()
Chętnie dołączę do wątkuDziewczyny, potrzebujemy dwie moderatorki i listę dziewczyn które chcą być w wątku prywatnym
Kto chce być moderatorka?
Oraz druga sprawa pisać kto chce być w prywatnym wątku i się udzielać oczywiście![]()
100mg dziennie ale nie wiem ile jest w jednej tabletceRaz dziennie brac?
Yep!Czy też macie takie bóle brzucha jak na okres?![]()