Rachelita
Fanka BB :)
Tak mówił mi dziś lekarzI to by miało pomoc na mdlosci? Ciekawe, może też spróbuję
Ja mam takie uczucie bardziej ciężkości i jakbym ciągle była mega głodna, to powoduje jakby takie uczucie mdlosci właśnie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak mówił mi dziś lekarzI to by miało pomoc na mdlosci? Ciekawe, może też spróbuję
Ja mam takie uczucie bardziej ciężkości i jakbym ciągle była mega głodna, to powoduje jakby takie uczucie mdlosci właśnie![]()
Jeju czuję to co TyDziewczyny, jakiś sąsiad robi grilla. Zaraz umrę.![]()
Raz dziennie brac?Tak mówił mi dziś lekarztylko zaczyna działać po kilku dniach
![]()
Gdyby pęcherzyk był pusty, krzywy, źle umiejscowiony, to lekarz powinien o tym wspomniećDziewczyny, tak pisałyście o tych pecherzykach i obczaiłam w końcu swoje usg - byłam w 5+4, pęcherzyk miał 1,34cm, ale lekarz nic nie wspominał o tym, że widzi zarodek.Teraz się trochę zestresowałam, choć powiedział, żeby umówić się za dwa tygodnie, to zobaczy serce.
Boże, czuję się w tym taka zagubiona czasami![]()
Gratulacje!! Miłe wieściToteż infoemuje, że rośnie we mnie człowiekserce bije, karta ciąży założona, badania pobrane i zlecone (cytologią, wymazy i pakiet z krwi), skierowania na USG, do poradni genetycznej oraz żywieniowej (bo krzywą też mam do zrobienia na teraz)
![]()
Chętnie dołączę do wątkuDziewczyny, potrzebujemy dwie moderatorki i listę dziewczyn które chcą być w wątku prywatnym
Kto chce być moderatorka?
Oraz druga sprawa pisać kto chce być w prywatnym wątku i się udzielać oczywiście![]()
100mg dziennie ale nie wiem ile jest w jednej tabletceRaz dziennie brac?
Yep!Czy też macie takie bóle brzucha jak na okres?![]()