Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem dziś 6+1który tydzień. ?ja mam wizytę 13.08 i nie wiem czy nie za późno
![]()
ja wg USG 7 tyg 5 dzieńJa jestem dziś 6+1
Mój wynik <2.30 więc te moje cienie na testach to niestety fałszywy alarmJak tam? Wiadomo coś już?
Ehhh... A ile dpo? Może jeszcze nic straconego? W ostatniej ciąży miałam 10 dpo betę poniżej 2, trzy dni później 12...Mój wynik <2.30 więc te moje cienie na testach to niestety fałszywy alarm
Mnie umówili w poradni szpitalnej na wizytę w ciągu 7 dni. Dostałam datę, godzinę (wizyta odbyła się punktualnie), lekarka poświęciła mi 40 minut, zrobiła usg, pobrała cytologię, wymaz z szyjki żeby wykluczyć infekcję, dostałam skierowania na usg tarczycy i piersi, do poradni żywieniowej oraz na badania prenatalne plus całą masę z krwi wraz z krzywą (miałam cukrzycę w poprzedniej ciąży). Nie wszędzie na NFZ jest źleCzasem mam taką myśl, żeby zadzwonić do szpitala i umówić się w przychodni na NFZ, ale jak podajesz taka datę to![]()
16 dpo, 3 dni temu powinnam dostać okres więc już raczej nie ma nadzieiEhhh... A ile dpo? Może jeszcze nic straconego? W ostatniej ciąży miałam 10 dpo betę poniżej 2, trzy dni później 12...
Nah... No to faktycznie...16 dpo, 3 dni temu powinnam dostać okres więc już raczej nie ma nadziei![]()
ooo! Ja na madalinskiego w warszawie dostalam taki termin…Mnie umówili w poradni szpitalnej na wizytę w ciągu 7 dni. Dostałam datę, godzinę (wizyta odbyła się punktualnie), lekarka poświęciła mi 40 minut, zrobiła usg, pobrała cytologię, wymaz z szyjki żeby wykluczyć infekcję, dostałam skierowania na usg tarczycy i piersi, do poradni żywieniowej oraz na badania prenatalne plus całą masę z krwi wraz z krzywą (miałam cukrzycę w poprzedniej ciąży). Nie wszędzie na NFZ jest źle![]()