Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mogłabym jeść i jeść, a najlepiej gdybym schudła w ciąży (ważę dużo za dużo i nie będę mówić ile ale zalecenia są jakie są)ja znów mam apetyt ale niestety 2 lata zrzucałam nadwagę po 1 ciąży , kupę kasy wydałam na dietetyczkę …. Akurat mi brakło 1,5 kg do wagi sprzed 1 ciaza …
I teraz będę kontynuować ale już 1kg na plusie pokazuje i wszystko pójdzie na marne![]()
Witam w klubie, też dobrze byłoby żebym schudła. Niestety przez problemy zdrowotne + siedzenie w domu mocno dowaliłam. Nie pomaga też to, że mąż przed chwilą biegł do sklepu bo natychmiast musiałam zjeść sałatkę z pomidorów i cebuliJa też mogłabym jeść i jeść, a najlepiej gdybym schudła w ciąży (ważę dużo za dużo i nie będę mówić ile ale zalecenia są jakie są)toteż pilnuję się ostro
![]()
9.8Ale na ta w sierpniu czy ogarniasz coś wcześniej?
Ja zjadłam dziś cały słoik sałatki z ogórków z przyprawą kebab, dostałam od sąsiadkiWitam w klubie, też dobrze byłoby żebym schudła. Niestety przez problemy zdrowotne + siedzenie w domu mocno dowaliłam. Nie pomaga też to, że mąż przed chwilą biegł do sklepu bo natychmiast musiałam zjeść sałatkę z pomidorów i cebuliNiczego nie żałuję, była pyszna.
syn 10 lat, córka 8 lat i córka 4 lataW jakim wieku masz dzieci?
Ja też generalnie sceptycznie podchodzę, a jak mam te wszystkie objawy do tego to nie cieszę się wcale i chce żebym się czuła jak dawniej![]()
Ja w 3 pierwszych ciążach po 24-25kgChociaż myślę, że podzielam Wasze troski bo też fajnie byłoby gdybym za dużo nie przytyła![]()
Ja w obu z córkami to przytyłam po 12 kgJa w 3 pierwszych ciążach po 24-25kgpotem 12 i 15...