Devin
Moderator
Pusty to znaczy że nawet nie było ciałka żółtego? Sorki że pytam ale ja jestem kompletnie zielona o ciążyByłam w czwartek. Według OM było 5+5 a według USG 5+2. Dzień później beta 8690, więc obstawiam że wtedy musiała być koło 6000
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pusty to znaczy że nawet nie było ciałka żółtego? Sorki że pytam ale ja jestem kompletnie zielona o ciążyByłam w czwartek. Według OM było 5+5 a według USG 5+2. Dzień później beta 8690, więc obstawiam że wtedy musiała być koło 6000
Tak. Ale jedyne co mnie trzyma przy dobrych myślach to fakt, że tamten lekarz sprzęt ma średni i być może po prostu pęcherzyk żółtkowy był tak mały, że nie było go widać. Samo USG też trwało dosłownie pięć sekund więc wszystko wyklaruje się jutroPusty to znaczy że nawet nie było ciałka żółtego? Sorki że pytam ale ja jestem kompletnie zielona o ciąży![]()
To na pewno będzie dobrze, trzymamy kciukiTak. Ale jedyne co mnie trzyma przy dobrych myślach to fakt, że tamten lekarz sprzęt ma średni i być może po prostu pęcherzyk żółtkowy był tak mały, że nie było go widać. Samo USG też trwało dosłownie pięć sekund więc wszystko wyklaruje się jutro
Nie chciej...ja dziś 6+3 ryczeć mi się chce na to co czuje codziennieDziewczyny kiedy u was pojawiły się jakieś objawy? U mnie niby 4+2 dopiero i nic, chyba wolałabym mieć(obym nie żałowała tej wypowiedzi)
![]()
Będzie dobrzeU mnie jutro USG. Beta z piątku prawie 9000 więc jeśli nadal pęcherzyk będzie pusty to znaczy że nic z tego i będziemy się żegnać![]()
u mnie dzisiaj 7+0 i oprócz zmęczenia, powiększonych piersi i bólu pleców przy dłuższym spacerze nie mam żadnych innych objawów .Dziewczyny kiedy u was pojawiły się jakieś objawy? U mnie niby 4+2 dopiero i nic, chyba wolałabym mieć(obym nie żałowała tej wypowiedzi)
![]()
Mam tak samo i to jest dla mnie mega martwiąceja mam 5+2 i narazie oprócz zmęczenia nieraz i czasem nie mam ochoty czegoś zjeść to nic nie na
W 1 ciąży nie mialam żadnychDziewczyny kiedy u was pojawiły się jakieś objawy? U mnie niby 4+2 dopiero i nic, chyba wolałabym mieć(obym nie żałowała tej wypowiedzi)
![]()