Mam kartę od 6+4. Potrzebowałam do darmowych badań, inaczej bym nie nalegała.Czy macie już założona kartę ciazy? Jeśli tak to w ktorym tygodniu założył ją gin?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mam kartę od 6+4. Potrzebowałam do darmowych badań, inaczej bym nie nalegała.Czy macie już założona kartę ciazy? Jeśli tak to w ktorym tygodniu założył ją gin?![]()
Ja ciekawe czy jutro dostanęMam kartę od 6+4. Potrzebowałam do darmowych badań, inaczej bym nie nalegała.![]()
Ja miałam o dziwo dwa dni przed okresem pozytywny test, zwykle jednak skłonności do wydłużających się cykli i wychodzi na to, że owulacja musiała być dużo szybciej niż zwykleBył pozytywny już dzień wcześniej![]()
Mam wg OM 6+5, a wg USG 6+0Czy macie już założona kartę ciazy? Jeśli tak to w ktorym tygodniu założył ją gin?![]()
O współczuję. Jedno z najgorszych badań jak dla mnie. Skoczył Ci cukier, że teraz już skierowali na krzywą? Ja mam taki na granicy i już myślałam, że też mnie wyśle lekarz ostatnio. Na szczęście nie skomentował cukru...Jutro mam krzywą cukrową. Mam cytrynową i zwykła glukozę. Już mi jest słabo...
W poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążowąO współczuję. Jedno z najgorszych badań jak dla mnie. Skoczył Ci cukier, że teraz już skierowali na krzywą? Ja mam taki na granicy i już myślałam, że też mnie wyśle lekarz ostatnio. Na szczęście nie skomentował cukru...
Współczuję;-( dla mnie tez to badanie to katorga;(W poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową