Monika13346
Fanka BB :)
Dzięki to mnie trochę uspokoiło bo ten mój doktorek nawet nic słowem nie powiedział że tak może byćtak. Na pewno po cytologii . Też tak miałam i lekarka mówiła że można przez kilka dni plamić po tym
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki to mnie trochę uspokoiło bo ten mój doktorek nawet nic słowem nie powiedział że tak może byćtak. Na pewno po cytologii . Też tak miałam i lekarka mówiła że można przez kilka dni plamić po tym
Zgadza się. Mi nawet położna powiedziała, że ona nie pobiera cytologii we wczesnej ciąży właśnie dlatego że 90% kobiet potem plami i to przynosi niepotrzebny stres. Jak widać lekarz ma na ten temat inne zdanietak. Na pewno po cytologii . Też tak miałam i lekarka mówiła że można przez kilka dni plamić po tym
cudowne wieściMy już po wizycie . Wszystko wygląda dobrze .Maluszek ma ponad 2cm i wg USG wychodzi 9+0 co daje termin na 6 marca . Muszę tylko dać heparynę w brzuch bo czeka mnie jutro podróż autem ponad 18h.
u mnie też ciąża była młodsza o 10 dni wg ostatniej miesiączki , później o 7 dni a teraz tylko 4 . Więc sądzę że to już będzie to . Cały czas mówiłam że wiem kiedy zaszłam i jednak wyszło na moje .Ja też po wizycie .
Zarodek ma 6mm bije serduszko .
Wg USG 7 t a wg @ jestem 8+0gin mówił że to nic złego . I tego się trzymam .
![]()
Ja to szczerze nie wiem kiedy bo jeden cykl wcześniej przed testem dostałam po 25 dniach @ i jak robiłam w okolicach tych dni test to wyszedł negatyw i potem poczekalam do 30 dnia i wyszedł + więc o taku mnie też ciąża była młodsza o 10 dni wg ostatniej miesiączki , później o 7 dni a teraz tylko 4 . Więc sądzę że to już będzie to . Cały czas mówiłam że wiem kiedy zaszłam i jednak wyszło na moje .![]()
Ja sobie robiłam testy owulacyjne , więc stąd miałam pewność, że w okolicach tamtego cyklu musiałam zajść . Wiem , że najbardziej wiarygodny jest monitoring . Ale jednak w pierwsza ciążę (która poroniłam) udało się zajść dzięki tym testom w pierwszym cyklu .. w tą również zaszłam dzięki nim, ponieważ jednak mniej więcej pokazują kiedy jest największe prawdopodobieństwo zajścia. Dlatego też byłam przekonana, że na bank 10 dni młodsza nie mogła być .Ja to szczerze nie wiem kiedy bo jeden cykl wcześniej przed testem dostałam po 25 dniach @ i jak robiłam w okolicach tych dni test to wyszedł negatyw i potem poczekalam do 30 dnia i wyszedł + więc o takcud
![]()
To chyba masz jeden z najwcześniejszych terminówMy już po wizycie . Wszystko wygląda dobrze .Maluszek ma ponad 2cm i wg USG wychodzi 9+0 co daje termin na 6 marca . Muszę tylko dać heparynę w brzuch bo czeka mnie jutro podróż autem ponad 18h.
Kurczę tacy lekarze nie powinni już mieć miejsca. Wprawiają kobietę w ogromny stres i jeszcze mają czelność brać za to kasę :/Ja też po wizycie, nic nie pisałam, bo stan psychiczny okropny... Lekarz powiedział, że nadal jest sam pecherzyk, w sumie to chyba coś widzi w nim, ale żeby się nie nastawiać, bo nie ma czynności serca, nic nie zmierzył, nie wydrukował zdjęcia. Pod koniec wizyty wspomniał tylko, że kiepski sprzęt ma. Ja już szukałam w necie, jak się odbywa łyżeczkowanie
Poszłam prywatnie do gabinetu z porządnym sprzętem na usg wczesnej ciąży. I jest pecherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i malutkim zarodkiem... Bardzo fajna lekarka powiedziała, że trzeba poczekać tydzień i sprawdzić czy będzie tętno, ale wyglada dobrze i po prostu jest różnica wieku z OM i z wymiarów. 15 min trwało usg, wszystko dokładnie sprawdzone, mnóstwo zdjęć.
Ile to wszystko nerwów kosztuje to szkoda gadać. Osiwieje przez to czekanie.
A lekarz z mesicover i ich sprzęt. .. brak słów.