Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może mieli słaby sprzęt? Ale i tak dziwne…Dziwna sytuacja , pojechałam do innego szpitala zrobić usg , lekarz zbadał ale nie widział zarodka tylko sam pęcherzyk , gdzie mój lekarz w czwartek widział serduszko …. Chcieli mnie przyjąć ale zrezygnowałam i jadę chyba na oddział do mojego szpitala .
Który jesteś tydzień ?Dziwna sytuacja , pojechałam do innego szpitala zrobić usg , lekarz zbadał ale nie widział zarodka tylko sam pęcherzyk , gdzie mój lekarz w czwartek widział serduszko …. Chcieli mnie przyjąć ale zrezygnowałam i jadę chyba na oddział do mojego szpitala .
dawaj Kochana znać, trzymam kciuki, żeby wszystko okazało się dobrzeDziwna sytuacja , pojechałam do innego szpitala zrobić usg , lekarz zbadał ale nie widział zarodka tylko sam pęcherzyk , gdzie mój lekarz w czwartek widział serduszko …. Chcieli mnie przyjąć ale zrezygnowałam i jadę chyba na oddział do mojego szpitala .
7+6Który jesteś tydzień ?
O choleraDziwna sytuacja , pojechałam do innego szpitala zrobić usg , lekarz zbadał ale nie widział zarodka tylko sam pęcherzyk , gdzie mój lekarz w czwartek widział serduszko …. Chcieli mnie przyjąć ale zrezygnowałam i jadę chyba na oddział do mojego szpitala .
Yhm no to trzymam kciuki że tam gdzie teraz jedziesz pojawi się zarodek i będzie dobrze
O jejDziwna sytuacja , pojechałam do innego szpitala zrobić usg , lekarz zbadał ale nie widział zarodka tylko sam pęcherzyk , gdzie mój lekarz w czwartek widział serduszko …. Chcieli mnie przyjąć ale zrezygnowałam i jadę chyba na oddział do mojego szpitala .