Deess.
Fanka BB :)
otóż to ! Ja też nie biorę takich rzeczy pod uwagę . Będzie wszystko dobrze i z takim nastawieniem zaraz zbieram się na wizytę !A u mnie już najbliższa rodzina wie . Jakoś nie biorę pod uwagę że coś będzie źle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
otóż to ! Ja też nie biorę takich rzeczy pod uwagę . Będzie wszystko dobrze i z takim nastawieniem zaraz zbieram się na wizytę !A u mnie już najbliższa rodzina wie . Jakoś nie biorę pod uwagę że coś będzie źle...
U mnie też. Z poprzedniej ciąży robiłam sekret, a teraz mi wszystko jednoA u mnie już najbliższa rodzina wie . Jakoś nie biorę pod uwagę że coś będzie źle...
to od ciebie do mnie przeszedł jakoś dziś od rana płakać się mi chce chyba hormony ale przy dziecku jakoś tak nie bardzo płakac
I jak?Tak chodź czytając historie tu różnych kobiet uznaje że nigdy nie można być pewnym …
Ja już czekam w kolejce u lekarza 3 majcie kciuki![]()
Ja miałam ost powiedzieć w święta Bożego Narodzenia , tak się cieszyłam że będą wyjątkowe święta a 2 dni wcześniej dowiedziałam się o poronieniu więc była przykra wiadomość przed świętami … dla mnie to były bardzo smutne święta nie umiałam się cieszyć …
Aktualnie wie mój mąż , teściowa bo jak byłam w szpitalu ost to zostawiłam jej córkę , i szwagierka się pewnie z siostrą domyślają bo nie piłam z nimi dwa razy ost . Ale nie wiem kiedy powiem najpozniej jak sie da
W sumie to jak się dobrze przyjrzeć to ja teraz na easy mogłabym powiedzieć "kochani, jestem w ciąży, to 6-7 miesiącTeż miałam ostatnio powiedzieć w święta ale coś mnie tknęło że może jednak nie w 17 stycznia miałam już zabieg ..
Więc my zaczekamy do prenatalnych na pewno jak nie chwilkę dłużej
Jestem gruba więc nikt nie zauważy![]()