Nataliaa93
Fanka BB :)
GratulacjeA czy jest taki główny wątek marcowe czy kto go zakłada?
Moja beta z dziś to 246 a jestem 2 dni przed spodziewana miesiączkatest wyszedł pozytywny wczoraj, 3 dni przed okresem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulacjeA czy jest taki główny wątek marcowe czy kto go zakłada?
Moja beta z dziś to 246 a jestem 2 dni przed spodziewana miesiączkatest wyszedł pozytywny wczoraj, 3 dni przed okresem
To może bliźniaki?Gratulacjeja test robiłam w sobotę, 2 grube krechy, a byłam wtedy 4 dni przed miesiączka, pojechałam na betę wyszła 1316, w poniedziałek 2750, jutro jadę znowu powtórzyć a w poniedziałek mam wizytę u lekarza
![]()
Mam nadzieję że jedno bo już mam dwie córeczkiTo może bliźniaki?
A czemu trzeci raz robisz? Ja zrobię jeszcze w sobotę i jak przyrost ok to chyba odpuszczę, progesteron też ładny (38) więc wydaje się być wszystko ok.
To w którym dc miałaś owulację, że taka wysoka beta 4 dni przed okresem?Gratulacjeja test robiłam w sobotę, 2 grube krechy, a byłam wtedy 4 dni przed miesiączka, pojechałam na betę wyszła 1316, w poniedziałek 2750, jutro jadę znowu powtórzyć a w poniedziałek mam wizytę u lekarza
![]()
U mnie było 10,2... Pewnie owulacja wczesna, beta szybko przyrasta więc wystarczy 2 dbi wcześniej owulacja jak np miałam ja i gotowa taka betaTo w którym dc miałaś owulację, że taka wysoka beta 4 dni przed okresem?U mnie było 10,2...
![]()
Powiem Ci, że nie wiem, nie planowaliśmy teraz jeszcze dzidziusia, nie zwracałam uwagi kiedy była owulacja, chcieliśmy poleciec jeszcze na wakacje i zacząć starania późniejTo w którym dc miałaś owulację, że taka wysoka beta 4 dni przed okresem?U mnie było 10,2...
![]()
Dokładnie. Najważniejsze, żeby wszystko było okej.Powiem Ci, że nie wiem, nie planowaliśmy teraz jeszcze dzidziusia, nie zwracałam uwagi kiedy była owulacja, chcieliśmy poleciec jeszcze na wakacje i zacząć starania późniejale wyszło jak wyszło, cieszymy się i oby było wszystko dobrze
Super, oby tak dalejDokładnie. Najważniejsze, żeby wszystko było okej.
Mam wreszcie przyrost, na szczęście nie musiałam czekać tych 5 dni tak jak mnie straszyły Panie w laboratoriumDzisiejszy wynik 28 - we wtorek było 10,5 więc przyrost jak najbardziej okej, 180%
Oby tak dalej.
Nie wiem szczerze mówiącSuper, oby tak dalejbędziesz jeszcze powtarzać betę ?
Ja jutro chce powtórzyćNie wiem szczerze mówiąc![]()