Kitsune
Moderator
Spróbuję jeszcze raz, ale raczej jest za wcześnie żebym cokolwiek znalazłaja miałam detektor przy poprzedniej ciąży. Musisz niziutko sprawdzić, i tak trochę nasunąć, na początku jest trudno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spróbuję jeszcze raz, ale raczej jest za wcześnie żebym cokolwiek znalazłaja miałam detektor przy poprzedniej ciąży. Musisz niziutko sprawdzić, i tak trochę nasunąć, na początku jest trudno
a który tydzień jesteś ? Mój dzisiaj przyjdzie i będę testowaćSpróbuję jeszcze raz, ale raczej jest za wcześnie żebym cokolwiek znalazła![]()
9+6 dzisiaj. Wyczytałam wczoraj w instrukcji, że on jest w ogóle od 16 tygodnia. Jeszcze sobie poczekama który tydzień jesteś ? Mój dzisiaj przyjdzie i będę testować![]()
moja dr mówi , że puszcza dźwięk serduszka dopiero w 10 tc bo tak to za wcześnie mówi że to na wczesnym etapie jakby ‚włożyć dziecko do mikrofalówki ‚ nie rekomendują narazieSpróbuję jeszcze raz, ale raczej jest za wcześnie żebym cokolwiek znalazła![]()
Ja też obudziłam się dzisiaj z bólem głowy :/Ja od wczoraj mam ból głowymasakra, wczoraj cały dzień a dzisiaj znów obudził mnie ból … a jest przeokropny
![]()
Też mnie wczoraj bolała głowa cały dzień. Dziś na razie, póki co, przestała.Ja od wczoraj mam ból głowymasakra, wczoraj cały dzień a dzisiaj znów obudził mnie ból … a jest przeokropny
![]()
Generalnie na L4 ciążowym nie można podróżowaćMam pytanko czy któraś z was wybiera się na l4 na jakieś wczasy np samolotem ? Mam w planach lecieć ale że jestem na l4 nie wiem jak to lekarz odbierze nawet jak mi da zgodę … byliście w takiej sytuacji ?