Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cisnę cisnę i nicprzyciśnij mocno tutaj gdzie jest środkowa kropka . Kierując głowice pod kość . Za kazdym razem właśnie w tym miejscu znajduje .
Ja próbowałam na leżąco, stojąco, z wciągniętym i wypiętym brzuchemJa 10+2 dzisiaj, 3 próby z pustym i pełnym pęcherzem i nic z tego![]()
U mnie minimizery z Bonprix fajnie się sprawdzały (wprawdzie tylko jeden model ale w kilku kolorach) i nadal są ok jeszcze. Zaletą są szerokie ramiączka i dobre krojenie całkiem elastycznych miseczek. Też przypuszczam jednak, że niedługo już mogą być za małe.W etam kupowałam, ale się zraziłam, bo nie trafiłam z rozmiaremale tam to na fiszbinach i jakiś fancy komplecik z ponczochami. Potem Przerobiłam change lingerie, Pani mi fajnie dobrała rozmiar w sklepie i miałam na fiszbinach ale cienkie i ostatnio ta fiszbinach wylazła
potem randkowałam z bonprix i kupiłam fajne minimizery, bez fiszbin i bez wypełnienia, ale myślę, że nie będą się sprawdzały jak cycki trochę urosną, bo nie podtrzymują jakoś super.
![]()
Spotlighty też mają różne modele, chodziło mi o taki jak w załączniku. Mimo, że cienkie ramiączka to w ogóle ich nie czuć, bardziej przewiewne niż Bonprix i bdb podtrzymanie dużego biustu.Musze sprawdzić ten Spotlight, akurat w Triumphie jeszcze nic nie kupowałam i przeprosić się z etam i change lingerie, bo zakresy rozmiarów mają baaaardzo duże (choć pewnie będzie drożej niż w bonprix).
Ja jumper 100 BJa próbowałam na leżąco, stojąco, z wciągniętym i wypiętym brzuchemJaki masz detektor? Ja jumper 100e I niby ma dobre opinie
Też to zauważyłam i tak sobie pomyślałam, że ja się mogę nie zmieścić nosząc normalnie D, a gdzie ktoś z większą powierzchnią użytkowo-erotyczną...Jaka jest logika firm robiących biustonosze, które NORMALE staniki robią do G/H, a biustonosze do karmienia do rozmiaru E? xD Rozumiem, że cycki w trakcie ciąży i karmienia się statystycznie pomniejszają?![]()
Ehhh no i jak tyle wytrzymaćJa jumper 100 BCzytałam o tym Twoim, on chyba też jest od 16 tygodnia więc jeszcze trochę
Ja kupiłam Herz Medical, niby od 12 tc, ale jak jutro przyjdzie to prawdopodobnie nie omieszkam wypróbować w 10+0Ja jumper 100 BCzytałam o tym Twoim, on chyba też jest od 16 tygodnia więc jeszcze trochę
Nie przykładali. Synka od razu zabrali na intensywnąA noworodka jak ci przykładali skin to skin to już umytego?
Też czytałam, że wiele dziewczyn mówi, że ani plamki nie miały i też się dziwiłam
Ja właśnie nie chcę koszulek, nawet męskich bo nie dość że są za krótkie jak na moje poczucie komfortu to w dodatku utrudnione jest po porodzie położenie dziecka na piersi.
Stringi
Ale najważniejsze było: dezodorant, pasta i szczoteczka![]()
Ja mam miseczkę F i na for mommy znalazłam. Nie są super ale ogarniająJaka jest logika firm robiących biustonosze, które NORMALE staniki robią do G/H, a biustonosze do karmienia do rozmiaru E? xD Rozumiem, że cycki
Pierwsza próbę szukania serduszka miałam 4 dni temu , kiedy byłam 11+0 i wtedy też pierwszy raz znalazłam . I w ogóle pierwszy raz też usłyszałam serduszko , bo ginekolog nie pozwalał wcześniej słuchać .Cisnę cisnę i nicw ktorym tygodniu Tobie udalo się pierwszy taż złapać serduszko?