Kami.La
Fanka BB :)
Taki bardziej spuchniętyMam pytanko, widać wam już brzuchy dziewczyny? Ja jestem pod koniec 14tygodnia i prawie nicPorownywalam się z koleżanką z terminem na marzec i nie wierzy, że jesteśmy w tych samych ciążach
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taki bardziej spuchniętyMam pytanko, widać wam już brzuchy dziewczyny? Ja jestem pod koniec 14tygodnia i prawie nicPorownywalam się z koleżanką z terminem na marzec i nie wierzy, że jesteśmy w tych samych ciążach
![]()
Tak, widać dość mocno (16+3) ale ja jestem gruba i po wielu ciążach więc może też dlategoMam pytanko, widać wam już brzuchy dziewczyny? Ja jestem pod koniec 14tygodnia i prawie nicPorownywalam się z koleżanką z terminem na marzec i nie wierzy, że jesteśmy w tych samych ciążach
![]()
W 16+1 rano nie widać w zasadzie, jedynie nago jest jakaś wypukłość nad spojeniem łonowym, ale moja ciąża upływa pod znakiem wzdęć, więc po dniu jedzenia jest już efektMam pytanko, widać wam już brzuchy dziewczyny? Ja jestem pod koniec 14tygodnia i prawie nicPorownywalam się z koleżanką z terminem na marzec i nie wierzy, że jesteśmy w tych samych ciążach
![]()
Bo nie jestescie w tych samych ciazachMam pytanko, widać wam już brzuchy dziewczyny? Ja jestem pod koniec 14tygodnia i prawie nicPorownywalam się z koleżanką z terminem na marzec i nie wierzy, że jesteśmy w tych samych ciążach
![]()
U mnie w 17+3. Też niezbyt widać, brzuch jest jak po wzdęciu więc pod swetrami i bluzami łatwo ukryć. Nikt nie zauważa. Nago ciężko ocenić co jest efektem jedzenia, co oponką a co ciążąW 16+1 rano nie widać w zasadzie, jedynie nago jest jakaś wypukłość nad spojeniem łonowym, ale moja ciąża upływa pod znakiem wzdęć, więc po dniu jedzenia jest już efekt![]()
u mnie widaćMam pytanko, widać wam już brzuchy dziewczyny? Ja jestem pod koniec 14tygodnia i prawie nicPorownywalam się z koleżanką z terminem na marzec i nie wierzy, że jesteśmy w tych samych ciążach
![]()
ojej faktycznie w 10 tyg to późnoCześć dziewczyny, czuję, że się spóźniłam z tym, ale spróbuję. Czy mogłabym dołączyć do forum prywatnego?
Jestem aktualnie w 17tc 5dn i jest to moja trzecią ciąża. Mam już dwóch synów w wieku 12 i 8 lat, a teraz to zupełna niespodzianka, której nikt się nie spodziewał![]()
Ciąże potwierdziłam późno, bo ok 10tc i ogólnie zajeło mi chwilę oswojenie się z nową sytuacją, ustaleniem różnych kwestii w pracy itd. Teraz już wszystko ogarnięte to zaczełam szukać forum kilka dni temu (bardzo lubiłam w drugiej ciąży) i przeczytałam chyba wszystkie wpisy tutaj, tak się wciągnęłam..