Rachelita
Fanka BB :)
U nas się zgadzaJest taki przesąd, że niskie tętno to chłopiec, a wysokie to dziewczynka, ale sprawdza się jeszcze rzadziej niż chiński kalendarz![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas się zgadzaJest taki przesąd, że niskie tętno to chłopiec, a wysokie to dziewczynka, ale sprawdza się jeszcze rzadziej niż chiński kalendarz![]()
Hej. Tak, na prenatalnych lekarka powiedziała że wygląda na dziewczynkę i wczorajsze połówkowe już na 100% potwierdziły córkę![]()
Hej hejtermin 23.03.Mam pytanie czy lekarz na prenatalnych powiedział Wam wstępnie płeć dziecka
Hej. Ja mam termin na 24.03 i na pierwszych prenatalnych w 13tc lekarka podejrzewała dziewczynkę a teraz jak byłam u swojego prowadzącego w 18 tc to potwierdził, dodatkowo robił mi badanie dopochwowo ze względu na torbiel i myślę że tak już zostanie. Połówkowe mam 17.11Hej hejtermin 23.03 ...mam pytanie czy lekarz na prenatalnych powiedział Wam wstępnie płeć dziecka?
To jest nóżka czy ten cały wyrostek?
Mi się też wydaje że to nóżka...To noga. Wyrostka nie widzę