U
użytkowniczka 193915
Gość
GratulujęOoooo dziękuję za pamięć dziewczyny, aż mi się łezka w oku zakręciłaMała Gaja jest już na świecie od 7 tygodni. Zrobiła psikusa i urodziła się pod koniec lutego, 3 tygodnie przed terminem
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulujęOoooo dziękuję za pamięć dziewczyny, aż mi się łezka w oku zakręciłaMała Gaja jest już na świecie od 7 tygodni. Zrobiła psikusa i urodziła się pod koniec lutego, 3 tygodnie przed terminem
![]()
Jak się macie? (Jeśli to nie na miejscu to wybacz)Gratuluję Wam wszystkim i pozytywnie zazdroszczę![]()
Jak się macie? (Jeśli to nie na miejscu
Wydaje mi się, że obydwoje do dzisiaj nie pogodziliśmy się ze stratą Olusia. Jesteśmy w grupie wsparcia osieroconych rodziców.Jak się macie? (Jeśli to nie na miejscu to wybacz)
Przytulam!Wydaje mi się, że obydwoje do dzisiaj nie pogodziliśmy się ze stratą Olusia. Jesteśmy w grupie wsparcia osieroconych rodziców.
Wspaniale, że sięgacie po pomoc i trwacie razem. Mogę jedynie przesłać wam moc uczucia i wsparcia, bo nie zrozumie was nikt, kto nie przeżył swojej straty.Wydaje mi się, że obydwoje do dzisiaj nie pogodziliśmy się ze stratą Olusia. Jesteśmy w grupie wsparcia osieroconych rodziców.
To prawda, tylko w tej grupie rozumiemy swój ból. DziękiWspaniale, że sięgacie po pomoc i trwacie razem. Mogę jedynie przesłać wam moc uczucia i wsparcia, bo nie zrozumie was nikt, kto nie przeżył swojej straty.