40milionowserc
Moderator
Bardzo mi przykro. Trzymaj się!!Hejka,u mnie niestety wydarzyło się najgorsze więc uciekam od was, trzymajcie się i długich,nudnych ciąży kochane![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo mi przykro. Trzymaj się!!Hejka,u mnie niestety wydarzyło się najgorsze więc uciekam od was, trzymajcie się i długich,nudnych ciąży kochane![]()
Ja teżO nie, a mnie się wczoraj nie udałochyba sobie ustawie przypomnienie w telefonie na stałą godzinę
@Policja tak, cały czas mam wrażenie, że się duszę i nie mogę nabrać tyle powietrza ile bym chciała.![]()
Super mamuśkaToteż infoemuje, że rośnie we mnie człowiekserce bije, karta ciąży założona, badania pobrane i zlecone (cytologią, wymazy i pakiet z krwi), skierowania na USG, do poradni genetycznej oraz żywieniowej (bo krzywą też mam do zrobienia na teraz)
![]()
Według OM 6+2 tyg a z USG wyszło 5+6 tygMogę zapytać który masz tydzień według OM i usg?
Ja pierrrrrrHej dziewczyny, u mnie wieści po wizycie kiepskie. Z OM wychodzi 5+5 a z USG 5+2. Niestety pęcherzyk jest zupełnie pusty, jutro zrobię betę i zobaczymy. Ale nie nastawiam się na dobre zakończenie. Znowu.
Też w to wierzę!!Daaamn, może jeszcze za wcześnie trochę?
6+0Super mamuśkaktóry tydzień wg usg?
Ja chcę być w wątkuDziewczyny, potrzebujemy dwie moderatorki i listę dziewczyn które chcą być w wątku prywatnym
Kto chce być moderatorka?
Oraz druga sprawa pisać kto chce być w prywatnym wątku i się udzielać oczywiście![]()
Ja w czwartekWe wtorek? A nie w środę? Bo my chyba równi idziemy do lekarza![]()
Chętnie dołączę do wątku prywatnegoDziewczyny, potrzebujemy dwie moderatorki i listę dziewczyn które chcą być w wątku prywatnym
Kto chce być moderatorka?
Oraz druga sprawa pisać kto chce być w prywatnym wątku i się udzielać oczywiście![]()