Rachelita
Fanka BB :)
Wczoraj miałam iść na spacer ale było za ciepło. Ciekawe co dziś wymyślęGdyby się człowiekowi tak chciało ruszać jakby głowa chciałamam nadzieję, że od 2 trymestru będzie lepiej...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wczoraj miałam iść na spacer ale było za ciepło. Ciekawe co dziś wymyślęGdyby się człowiekowi tak chciało ruszać jakby głowa chciałamam nadzieję, że od 2 trymestru będzie lepiej...
Dzisiaj aura nie sprzyja bo wczoraj była pełniaWczoraj miałam iść na spacer ale było za ciepło. Ciekawe co dziś wymyślę![]()
SuuuperrrWracam z USG, wieści dobre. Mamy fasolka z serduszkiem![]()
Dziękuję. Z trudem powstrzymałam łzy jak usłyszałam serduszkoSuuuperrr
Gratulacje![]()
Na pewno zaleci suplementację z kwasem DHA ponieważ jest on bardzo ważny jeśli chodzi o prawidłowy wzrost wielu narządów u maluszka, w tym mózgu i oczu . Mam szczęście mieć siostrę farmaceutkę, to ona od razu podłapała temat i zaczęła mi robić wykład co muszę brać.
SuuuperWracam z USG, wieści dobre. Mamy fasolka z serduszkiem![]()
Cudownie!Wracam z USG, wieści dobre. Mamy fasolka z serduszkiem![]()
Też tak mam i kicham częstoCzy też macie taki przytkany nos? Od jakiegoś tygodnia mam ciągle coś w nosie. Oddycham normalnie, ale czuję te smarki w środku... Nie jestem chora, podobno progesteron może takie coś wywoływać, jest to irytujące![]()