Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie ciąża zima a poród wiosna nie ma upałów a letem spacerkiIdealny miesiąc na dzidziusia![]()
Jak jest serce to też dużo nie znaczy , w moim przypadku bynajmniej , gdy poroniłam byłam w prawie 9 tygodniu ciąży , pojechałam usłyszeć w 8 serduszko 1 raz ale nie usłyszałam , ale dowiedziałam się z USG że ona już biło ale przestało , dla mnie na następnej wizycie jak usłyszę serduszko wcale nie będę mieć ulgi tylko będę się stresować czy na następnej wizycie dalej będzieU mnie po dzisiejszym usg widać pecherzyk ciążowyTermin na 25 marca.
Zamiast się cieszyć i poczuć ulgę, ja się denerwuję i rozmyślam, że to nic nie znaczy, bo ważne żeby był zarodek i serce...
Kiedy było widać u Was zarodek w pęcherzyku?
W 6+4, ale myślę, że każda z nas trochę indywidualnie. W różnych dniach cyklu miałyśmy owulacje, więc pewnie nigdy nie będzie tak samo jak u kogoś.U mnie po dzisiejszym usg widać pecherzyk ciążowyTermin na 25 marca.
Zamiast się cieszyć i poczuć ulgę, ja się denerwuję i rozmyślam, że to nic nie znaczy, bo ważne żeby był zarodek i serce...
tak, ja już końcówka
Majoweczka już jaka pięknaDokładnie ciąża zima a poród wiosna nie ma upałów a letem spacerki
Ja się będę stresować do poroduJak jest serce to też dużo nie znaczy , w moim przypadku bynajmniej , gdy poroniłam byłam w prawie 9 tygodniu ciąży , pojechałam usłyszeć w 8 serduszko 1 raz ale nie usłyszałam , ale dowiedziałam się z USG że ona już biło ale przestało , dla mnie na następnej wizycie jak usłyszę serduszko wcale nie będę mieć ulgi tylko będę się stresować czy na następnej wizycie dalej będzie
który tc vU mnie po dzisiejszym usg widać pecherzyk ciążowyTermin na 25 marca.
Ale to zleciało szybkotak, ja już końcówkaale tak mi jakoś mignęło, że tu jesteś i się ucieszyłam
trzymam wszystkie cztery kciuki żeby wszystkim Marcówkom dalej szło gładko
![]()
Zdrowa głowa to podstawa !!Ja w 3 ciążach chuchałam i dmuchałam a i tak poroniłam. Teraz zamierzam żyć normalnie![]()