Kitsune
Moderator
Był pozytywny już dzień wcześniejA czy test ciążowy domowy był pozytywny czy tylko betę robiłaś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Był pozytywny już dzień wcześniejA czy test ciążowy domowy był pozytywny czy tylko betę robiłaś?
Ogólnie jeśli ciąże są zdrowe i bezproblemowe to faktycznie nie ma sensu badać. Ale ja jestem po kilku poronieniach, a progesteron dużo potrafi powiedziećJa nie badałam ani razu progesteronu, tylko raz betę. W poprzednich ciążach nie badałam nawet bety.
Wypytuje, ponieważ we wtorek mam termin miesiączki. W tym miesiącu zaczęłam z mężem starac się o dzidziusia. Robiłam testy owulacyjne wychodzimy negatywne, gdzie 14/15 lipca miałam objawy owulacji, normalnie jak co miesiąc. W poniedziałek 29 lipca mam do ginekologa i zastanawiam się czy w piątek 26 lipca z bety mogłoby się już coś pojawićBył pozytywny już dzień wcześniej![]()
Tak ja tak mam , czuję się jak bym balon połknęła i miała brzuch jak w 4 miesiącu masakra aż się boję co będzie dalej ,Dziewczyny, dla ktorych jest to druga/kolejna ciąża. Czy wy też od samego początku czujecie się jak balon? Uciskają mnie totalnie wszystkie spodenki/ spodnie. Masakra. W pierwszej ciąży do 26tc chodziłam w swoich ciuchach i nic nie było widać. Teraz jest tragedia..wszystko mnie ciśnie.
Nie ale wszystkie sukienki mam luźne więc mogłam nie zauważyćDziewczyny, dla ktorych jest to druga/kolejna ciąża. Czy wy też od samego początku czujecie się jak balon? Uciskają mnie totalnie wszystkie spodenki/ spodnie. Masakra. W pierwszej ciąży do 26tc chodziłam w swoich ciuchach i nic nie było widać. Teraz jest tragedia..wszystko mnie ciśnie.
Jeszcze nie mam. Poprzednio założył za szybko, teraz nie chce zapeszaćCzy macie już założona kartę ciazy? Jeśli tak to w ktorym tygodniu założył ją gin?![]()
Dostałam kartę ciąży 6+5. Serduszko biło 154 uderzenia na minutę .Czy macie już założona kartę ciazy? Jeśli tak to w ktorym tygodniu założył ją gin?![]()
Dla mnie to kolejna Ciąża i mam wrażenie że wszyscy się na mnie patrzą byłam chuda a teraz to mnie na dole brzucha wywala. Jestem wzdęta jak balon. Jeszcze nie byłam u gin a mój twierdzi że to zły oznak że już mnie wywala …. Kupiłam dziś leginsy w których widać Że się zaokrąglam. Więc muszę kupić luźne koszulki By dłużej to ukrywać w poprzednich ciążach też miałam szybko brzuch a w jednej szczególnie bo rosły sobie tam dwa serduszkaDziewczyny, dla ktorych jest to druga/kolejna ciąża. Czy wy też od samego początku czujecie się jak balon? Uciskają mnie totalnie wszystkie spodenki/ spodnie. Masakra. W pierwszej ciąży do 26tc chodziłam w swoich ciuchach i nic nie było widać. Teraz jest tragedia..wszystko mnie ciśnie.