• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2026

Cześć.
Dołączam nieśmiało. Moja czwarta ciąża, ale póki co tylko jedno ziemskie dziecko. Tym razem od początku wjechało Clexane, itp. - mam nadzieję, że to pomoże. Póki co mam 6t+0, w sobotę miałam tylko pęcherzyk ciążowy widoczny, Kolejna wizyta dopiero 28 lipca, a TP mam na 2 marca.

reklama
Gratuluję pięknych wyników badań. Moja beta po tygodniu spadła, także muszę pogodzić się z niepowodzeniem. W czwartek dowiem się czy to ciąża pozamaciczna czy puste jajo. Oby to drugie, zawsze to lepiej rokuje na przyszłość. Oj ciężko...bardzo ciężko.
Życzę Wam dziewczyny dużo zdrowia dla Was i rosnących w Was pociech.

Gratuluję pięknych wyników badań. Moja beta po tygodniu spadła, także muszę pogodzić się z niepowodzeniem. W czwartek dowiem się czy to ciąża pozamaciczna czy puste jajo. Oby to drugie, zawsze to lepiej rokuje na przyszłość. Oj ciężko...bardzo ciężko.
Trzymaj się. Przechodziłam przez to dwa razy ;(

Ja czekam na wyniki kolejnej bety i progesteronu. Miałam więcej nie robic ale sie bardzo stresuje. Mam za sobą jedna ciaze na podtrzymaniu i jedną stratę. Staram sie odganiać złe myśli ale momentami jest ciężko. Nie zostaje nam nic innego jak 9 miesięcy w stresie 🤣🤣🤣

Aktualizacja. Mam wynik bety 625,97 więc przyrost okey, progesteron 27,6 więc chyba też okey. Przynajmniej taka Mam nadzieję 🥰
Ładne wyniki ♥️

U mnie beta z 14,3 po 3 dobach wzrosła do 108. Także dobrze się zapowiada, ogólnie chodzę i ciągle jem, ale to ciągle. Pomidory z ogórkiem w śmietanie to jem chyba 5 razy dziennie 😅 minusem jest to że 3 dni temu wbił mi się kleszcz i teraz mnie to męczy czy nie będę miała boleriozy, w przyszłym tygodniu zapytam na wizycie lekarza co z tym robić.
Daj znac co powiedział lekarz :)
Ja w ciąży z córką tez mialam kleszcza (którego btw. załapałam na sesji slubnej) ale nic mi potem z tym lekarz nie kazał robić, oprócz obserwacji czy nie pojawi się rumien.

Ja czekam na wyniki kolejnej bety i progesteronu. Miałam więcej nie robic ale sie bardzo stresuje. Mam za sobą jedna ciaze na podtrzymaniu i jedną stratę. Staram sie odganiać złe myśli ale momentami jest ciężko. Nie zostaje nam nic innego jak 9 miesięcy w stresie 🤣🤣🤣

Aktualizacja. Mam wynik bety 625,97 więc przyrost okey, progesteron 27,6 więc chyba też okey. Przynajmniej taka Mam nadzieję 🥰
Mam podobnie z tym stresem, niby wiem, ze stres nie sprzyja ale nie potrafię sie nie martwić.
Piękne wyniki! :)

Cześć.
Dołączam nieśmiało. Moja czwarta ciąża, ale póki co tylko jedno ziemskie dziecko. Tym razem od początku wjechało Clexane, itp. - mam nadzieję, że to pomoże. Póki co mam 6t+0, w sobotę miałam tylko pęcherzyk ciążowy widoczny, Kolejna wizyta dopiero 28 lipca, a TP mam na 2 marca.
Jak Ci idzie robienie zastrzyków?
Ja mam cały brzuch w siniakach 🙈

reklama
Bardzo mi przykro :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry