Olcia2052
Fanka BB :)
Dziękuję kochanaTak długo o Tobie myślałam!Super, że już bardziej na prosta wychodzisz
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję kochanaTak długo o Tobie myślałam!Super, że już bardziej na prosta wychodzisz
![]()
Tak mogę edytować a o co chodzi bo ja przyszłam po dłuższej nieobecnościJesteś jesteś, ja nie mogę edytować wątku tylko @Olcia2052 moze, widziałam na innych grupach, że na pierwszej stronie wtedy jest lista.
To tutaj muszę też się wszystkie dziewczyny wypowiedzieć czy dodajemy osoby, które prawie w ogóle się nie udzielają, byłam na grudniowych mamach dwa lata temu i nie chciały mnie dodać, bo za mało się udzielałam. Także proszę niech ktoś jeszcze się wypowie jak robimy.Hej dziewczyny, jeśli jeszcze można to dopiszcie i mnie do grupy zamkniętej. Malo się udzielam, ale bardzo lubię tutaj zaglądać. Dzisiaj właśnie odebrałam wyniki NIFTY, myślałam że mi serducho wyskoczy przy otwieraniu pliku, ale na szczęście wszystko jest ok, no i znamy już płećbędzie dziewczyna
także będzie parka
wczoraj usg pokazało nam juz dość spora dzidzię 5,5 cm takze rośniemy, rośniemy
![]()
To tutaj muszę też się wszystkie dziewczyny wypowiedzieć czy dodajemy osoby, które prawie w ogóle się nie udzielają, byłam na grudniowych mamach dwa lata temu i nie chciały mnie dodać, bo za mało się udzielałam. Także proszę niech ktoś jeszcze się wypowie jak robimy.
Uuaa nawet nie wiedziałam, że jest taki rygor na grupach zamkniętychTo tutaj muszę też się wszystkie dziewczyny wypowiedzieć czy dodajemy osoby, które prawie w ogóle się nie udzielają, byłam na grudniowych mamach dwa lata temu i nie chciały mnie dodać, bo za mało się udzielałam. Także proszę niech ktoś jeszcze się wypowie jak robimy.
Też byłam w szoku i nawet po prośbach nie zostałam dodana. Ja rozumiem, że nie każdy ma czas i to jest zrozumiałe, ja do listy brałam dziewczyny, które pisały coś od początku sierpnia.Uuaa nawet nie wiedziałam, że jest taki rygor na grupach zamkniętych![]()
Gdzie robiłaś NIFTY i w jakiej cenie?Hej dziewczyny, jeśli jeszcze można to dopiszcie i mnie do grupy zamkniętej. Malo się udzielam, ale bardzo lubię tutaj zaglądać. Dzisiaj właśnie odebrałam wyniki NIFTY, myślałam że mi serducho wyskoczy przy otwieraniu pliku, ale na szczęście wszystko jest ok, no i znamy już płećbędzie dziewczyna
także będzie parka
wczoraj usg pokazało nam juz dość spora dzidzię 5,5 cm takze rośniemy, rośniemy
![]()
Gdzie robiłaś NIFTY i w jakiej cenie?
Płaciłam 2100 zł wiem, że można jeszcze taniej, ale nie chciało mi się juz dalej jezdzic. A robilam w Femimea w Bielanach WrocławskichGdzie robiłaś NIFTY i w jakiej cenie?
Jak zadecydujecie tak bedzie.Też byłam w szoku i nawet po prośbach nie zostałam dodana. Ja rozumiem, że nie każdy ma czas i to jest zrozumiałe, ja do listy brałam dziewczyny, które pisały coś od początku sierpnia.