sara.woj
Fanka BB :)
Ale super, uwielbiam góry! Gdzie byliście?Ja z objawów to mam lekkie mdłości o różnej porze dnia, często chodzę do łazienki i mam wzdęcia czasem mega a tak ogólnie dobrze . Cały weekend chodziłam Z mężem po górach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale super, uwielbiam góry! Gdzie byliście?Ja z objawów to mam lekkie mdłości o różnej porze dnia, często chodzę do łazienki i mam wzdęcia czasem mega a tak ogólnie dobrze . Cały weekend chodziłam Z mężem po górach
O dziwo bez problemu. Mam kilka siniaków, ale to głównie z początku, teraz już jakoś mniej się robią.Jak Ci idzie robienie zastrzyków?
Ja mam cały brzuch w siniakach![]()
Kudowa zdrój i na powrocie ŚlężaAle super, uwielbiam góry! Gdzie byliście?![]()
Witamy kochanaHejka, chyba już powoli mogę się tu rozgościć: jestem po pierwszej udanej IUI, dzisiaj pierwsza beta 13 dpo wynosi 76,60 mlU/ml, jestem dobrej myśli, w środę powtórka. Wstępny termin byłby według daty OM na 17 marca![]()
Ja przy pierwszej ciazy brałam duphaston, przy drugiej luteinę. U mnie nie pojawiały sie żadne plamienia, brałam do około 16tyg dokładnie nie pamiętam. W 1 ciąży właśnie dlatego ze był niski progesteron i wyladowalam w szpitalu z plamieniem. W drugiej bardziej awaryjnie na zasadzie ze nie zaszkodzi a glowa spokojna bo w sumie nic sie nie działo. Nie wiem co będzie teraz wizyte mam na 15 lipca, pomału ograniczam karmienie piersią do około 2/3 razy na dobe, głównie w nocy w razie jakby właśnie trzeba bylo wprowadzić progesteron, aczkolwiek wydaje mi sie ze mam na dobrym poziomie więc moze obejdzie sie bez i poczekamy do samoodstawieniaHej dziewczyny, dołączam do was jako marcową mamuśkawedług okresu termin porodu na 9 marca 2026, beta badana na bieżąco pomimo tego, że to moja pierwsza ciąża to po wielu licznych opowieściach od znajomych wolę chodzić i badać i być trochę spokojniejszą aż do pierwszej wizyty u lekarza
tym bardziej, że progesteron przy becie 110,42 wyszedł 6,20 to od 3 dni mam wprowadzoną luteinę i doustnie progesteron besins, czy wy macie doświadczenie ze stosowaniem luteiny i plamieniami, które mogą się pojawiać?
Super pomysł!Może zrobię listę dni i zapisze wszystkie przyszłe mamusie z datą na razie przewidywana porodu![]()