Tak, tu trzeba cierpliwości, można się upomnieć do Ani, ale jedynie Ona może założyć zamknięta grupę i później ewentualnie też dodawać innych członkówNie ma już tej z linku, usunęłam, bo nie wiedziałam jak zrobić zamkniętą. Nędzna dziewczyna to napisała żeby czekać, że w końcu nam założą ten wątek prywatny.
reklama
Hej dziewczyny, ja chyba narazie odpuszczę forum i ewentualnie dołączę w 2 trymestrze. Niestety wszystkie smutne wiadomości zauważyłam, ze wpływają na mnie źle
zaczynam się schizować, ze może skoro objawy zaczynaja ustępować to czy napewno i u mnie wszystkie jest dobrze itd….
Mamanaluziexoxo
Moderator
Oczywiście, każdy inaczej reaguje na takie wiadomości. Jak dobrze pamiętam to jesteś na liście osób do grupy prywatnej więc będziemy na ciebie czekać, odpoczywajHej dziewczyny, ja chyba narazie odpuszczę forum i ewentualnie dołączę w 2 trymestrze. Niestety wszystkie smutne wiadomości zauważyłam, ze wpływają na mnie źlezaczynam się schizować, ze może skoro objawy zaczynaja ustępować to czy napewno i u mnie wszystkie jest dobrze itd….
Fati1998
Fanka BB :)
Dziewczyny gdzie kupujecie rajstopy ciążowe? Ja często w jesień i zimę chodzę w sukienkach, szukam czegoś 40 den BEŻOWEGO i wybór jest tak mały, że dramat. Zamówiłam z allegro, miały być beżowe a wyglądają jakby pół roku w Afryce spędziły 
Dziękuje i napewno do was wrócę już w tym „ spokojniejszym” okresieOczywiście, każdy inaczej reaguje na takie wiadomości. Jak dobrze pamiętam to jesteś na liście osób do grupy prywatnej więc będziemy na ciebie czekać, odpoczywaj![]()
mikomiko
W h&m kupuję, ale właśnie głównie czarne, szare, grafitowe. NIe widziałam chyba nigdy beżowych rajstop ciążowych i to jeszcze czterdziestek...Dziewczyny gdzie kupujecie rajstopy ciążowe? Ja często w jesień i zimę chodzę w sukienkach, szukam czegoś 40 den BEŻOWEGO i wybór jest tak mały, że dramat. Zamówiłam z allegro, miały być beżowe a wyglądają jakby pół roku w Afryce spędziły![]()
Może w Calzedonia?
Fati1998
Sprawdzę jeszcze tam, widziałam w gattcie ale już wolę sobie zajechać do sklepu i na żywo odcień zobaczyćW h&m kupuję, ale właśnie głównie czarne, szare, grafitowe. NIe widziałam chyba nigdy beżowych rajstop ciążowych i to jeszcze czterdziestek...
Może w Calzedonia?
Mój też narzekał i teraz coś o niej wspomniałam, że znowu będę spać z wielką poduchą, a on: o nieee, nie tęsknię za niąja mam jakąś w kształcie C. Używaną 2 ciąże. U mnie się sprawdziła, ale mąż narzekał, że miejsca dla niego nie ma na łóżku. Teraz mojej siostrze ją dałam jakiś czas temu i rozglądam się za nową
Ja mam poduszkę ciążową PoofiNie zagladalam caly dzien i juz nie nadazamczekam na grupe prywatna
chcialam sie was zapytac o to czy rozgladalyscie sie juz za poduszkami ciazowymi? Albo macie jakies sprawdzone? Plecy zaczynaja mi siadac i zastanawiam sie juz nad ich odciazeniem
![]()
reklama