reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

reklama
U mnie ogólnie te same objawy co w poprzedniej. Ból podbrzusza i okropny brak apetytu, nie mam kompletnie na nic ochoty, mam wrażenie, że co nie zjem to smakuje jak wióry :D ogólnie nie mam ochoty niczego przyjmować, z wodą też ciężko. W dodatku skusiłam sie na te suple z noyo o których jedna z was wspominała i o ile dha nie ma zapachu to tabletka z witaminami tak mi śmierdzi ze nie wiem czy dam radę to jeść :D
Przybijam 🖐 z tym brakiem apetytu, mam nadzieję ze to minie, bo szkoda mi tego ogrodowego sezonu, tyle pyszności a człowiek nie ma ochoty dosłownie na nic.

Hej! 🙋🏻‍♀️ przycupnę tutaj mam nadzieję na dłużej…
Jutro pierwsze USG 🙈 ostatnia wizyta dwa tygodnie temu (04.07), wtedy widoczne jedynie powiększone endometrium - 16 mm

Później dopiero zrobiłam badanie beta
10.07 600
12.07 1222

I wizyta dopiero jutro rano.
Stresuje się nieziemsko!
To pierwsza ciąża i jakoś za szybko poszło więc nie mogę w to uwierzyć…
Jutro już raczej powinno być coś widać, prawda? 🥹

Hej! 🙋🏻‍♀️ przycupnę tutaj mam nadzieję na dłużej…
Jutro pierwsze USG 🙈 ostatnia wizyta dwa tygodnie temu (04.07), wtedy widoczne jedynie powiększone endometrium - 16 mm

Później dopiero zrobiłam badanie beta
10.07 600
12.07 1222

I wizyta dopiero jutro rano.
Stresuje się nieziemsko!
To pierwsza ciąża i jakoś za szybko poszło więc nie mogę w to uwierzyć…
Jutro już raczej powinno być coś widać, prawda? 🥹
Też mam jutro pierwsze USG :) kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?

Hej, witam się nieśmiało, dzisiaj zrobiłam test dzień przed datą spodziewanej miesiączki (OM 20.06) więc bardzo świeża sprawa. Miałam już CC i ze względu na nisze w bliźnie lekarze radzili mi się zgłosić na wizytę w przypadku kolejnej ciąży zaraz po teście. Umówiłam się na 29.07 więc do tego czasu życie w stresie. Chyba nie ja jedna tu czekam, prawda? 😅

No i już jak nam się potwierdzą te ciąże, to można pomyśleć o zamkniętej grupie, bo jednak pewnie będziemy tu poruszać osobiste tematy i tak dziwnie, że wszyscy mogą czytać. Grupa, na której jestem od ciąży z córką dalej aktywna, jednak człowiek przeżywa te ciąże i później się zżywa z dziewczynami ☺️
To chyba jeszcze trochę :) w końcu jak ktoś będzie miał termin na koniec marca, to o ciąży dowie się pewnie jakoś za 2-3 tygodnie, więc jeszcze sporo marcówek może do nas dołączyć :)

reklama
Hej, witam się nieśmiało, dzisiaj zrobiłam test dzień przed datą spodziewanej miesiączki (OM 20.06) więc bardzo świeża sprawa. Miałam już CC i ze względu na nisze w bliźnie lekarze radzili mi się zgłosić na wizytę w przypadku kolejnej ciąży zaraz po teście. Umówiłam się na 29.07 więc do tego czasu życie w stresie. Chyba nie ja jedna tu czekam, prawda? 😅
Ja czekam na 28 lipca.

Do góry