natuska2025
Zaciekawiona BB
Jej to faktycznie ,,kolorowo"Ciężkie 9 miesięcyu mnie akurat potem doszły tez mdłości i wymioty i tak naprawdę do samego końca tak bylo
ale pocieszam się bo przytyłam naprawdę malutko
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jej to faktycznie ,,kolorowo"Ciężkie 9 miesięcyu mnie akurat potem doszły tez mdłości i wymioty i tak naprawdę do samego końca tak bylo
ale pocieszam się bo przytyłam naprawdę malutko
![]()
Ja jutro powinnam mieć okres, termin z OM wychodzi mi 27/28 marca więc już zaraz będa kwietniowki. Ale sporo dziewczyn wchodzi na forum później więc poczekajmyTo chyba jeszcze trochęw końcu jak ktoś będzie miał termin na koniec marca, to o ciąży dowie się pewnie jakoś za 2-3 tygodnie, więc jeszcze sporo marcówek może do nas dołączyć
![]()
U mnie nieregularne cykle… więc teoretycznie ostatnia w maju, ale ciężko się tym kierowaćTeż mam jutro pierwsze USGkiedy miałaś ostatnią miesiączkę?
Trzymam kciuki, koniecznie daj znaćU mnie nieregularne cykle… więc teoretycznie ostatnia w maju, ale ciężko się tym kierować![]()
Na pewno dam znaćTrzymam kciuki, koniecznie daj znaća jak się czujesz, masz jakieś objawy?