d.s
Początkująca w BB
Gratulacje!Dzień dobry wszystkim Marcowym Mamomu mnie termin wychodzi na 8 marca, jestem już po pierwszym USG - jest zarodek i tętno
Jak się czujecie? Pozdrawiam cieplutko
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!Dzień dobry wszystkim Marcowym Mamomu mnie termin wychodzi na 8 marca, jestem już po pierwszym USG - jest zarodek i tętno
Jak się czujecie? Pozdrawiam cieplutko
![]()
U mnie jeszcze ból pleców! Tak dolna część jakby…U mnie też ból brzucha i ciągnięcie, mam jedno wielkie wzdęcie, jakby już było widać brzuszektrochę bolą mnie też piersi (na okres nigdy nie czułam). I zmęczenie! Ale to może też wynikać z delikatnej anemii bo zawsze wychodzi mi tak z krwi, więc jak moj parter mówi - nie ma różnicy
![]()
I to wzdęcie! Zapomniałam… mam takie podbrzusze jakbym się ostro najadłaU mnie też ból brzucha i ciągnięcie, mam jedno wielkie wzdęcie, jakby już było widać brzuszektrochę bolą mnie też piersi (na okres nigdy nie czułam). I zmęczenie! Ale to może też wynikać z delikatnej anemii bo zawsze wychodzi mi tak z krwi, więc jak moj parter mówi - nie ma różnicy
![]()
Trzymam kciukiGratulacje!mam nadzieję, że też jutro u mnie będzie już zarodek…
![]()
U mnie bardzo podobne moje wymiary, co więcej w pierwszej ciąży w 6 miesiącu dopiero zaczął być widoczny brzuszek, a tu w 6 tyg wygląda jakbym była w 4/5 miesiącu porównującI to wzdęcie! Zapomniałam… mam takie podbrzusze jakbym się ostro najadłajestem raczej z tych szczupłych (170 cm wzrostu i około 52 kg wagi) więc dziwnie to wygląda
![]()
Z tym brzuszkiem to tak jak u mnie, aż jestem w szoku, że go już tak widać a to dopiero początek.U mnie bardzo podobne moje wymiary, co więcej w pierwszej ciąży w 6 miesiącu dopiero zaczął być widoczny brzuszek, a tu w 6 tyg wygląda jakbym była w 4/5 miesiącu porównującJuż nie wspomnę, że czuję się wiecznie najedzona
Ja teraz startuje z ,lepszą sylwetką’, ale ogólnie zawsze miałam problem z odkładającą się tkanką tłuszczową na brzuchu, więc jak zjem, to niewiadomo, czy ciąża zwykła, czy spożywcza. Wieczorem zawsze brzuch, jak balonZ tym brzuszkiem to tak jak u mnie, aż jestem w szoku, że go już tak widać a to dopiero początek.
U mnie zostało +8 po poprzedniej, więc w tej przekroczę na pewno 80 kg, ale to mnie zmotywuje po ciąży do zrzucenia.Ja teraz startuje z ,lepszą sylwetką’, ale ogólnie zawsze miałam problem z odkładającą się tkanką tłuszczową na brzuchu, więc jak zjem, to niewiadomo, czy ciąża zwykła, czy spożywcza. Wieczorem zawsze brzuch, jak balon
Mi wczoraj takie zmęczenie wjechało wieczorem, że nawet córkę ululałam w swoim łóżku, bo nie byłam w stanie wstać i iść do jej pokojuJuż zapomniałam, jaki to poziom wykończenia. Mimo to, w nocy śpię fatalnie
No i piersi mnie tak bolą, że masakra, ale wolę to, niż to zwracanie wszystkiego w pierwszej ciąży
![]()
Gratulacje! Ja mam swoją wizytę na 13:30Ja już po pierwszym usgmamy pęcherzyk, ciałko żółte i zarodek
za dwa tygodnie kolejna wizyta, mam nadzieję, że już będzie serduszko! Zobacz załącznik 1712791